zárva


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod MozgásKlinika közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 08:00 - 20:00
Kedd 08:00 - 20:00
Szerda 08:00 - 20:00
Csütörtök 08:00 - 20:00
Péntek 08:00 - 20:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Gyógytorna

gerinctorna, sportspecifikus gyógytorna gyakorlatok, stabilizáló funkcionális gyógytorna-gyakorlatok tanítása

6000 HUF

Komplex mozgásszervi vizsgálat és kezelés

Állapotfelmérés, manuálterápiás mozgásszervi diagnosztia, MRI értékelés, kezelési terv felállítása, manuálterápiás kezelés

10000 HUF

Manuálterápia

A manuálterápia vizsgálati és kezelési módszerének köszönhetően a legtöbb mozgásszervi panasz gyógytornász által is diagnosztizálható és azonnal megkezdhető a kezelés. A manuálterápia komplex terápiás program, mely tudományos módszertana lett a csontkovács kezelő fogásinak és a lágy szöveti strukturák lazító, nyújtó masszázs technikáinak. A MozgásKlinikán többféle manuálterápiás ismerettel rendelkező gyógytornászok kezelik a pácienseket.

Mikor ajánljuk a manuálterápiát?

- nyakfájdalom esetén
- hátfájdalom esetén
- derékfájdalom esetén
- fejfájás, szédülés, fülzúgás kezelésére
- porckorongsérv kezelésére
- végtagzsibbadás esetén
- csípő, váll, könyökfájdalom során
- sportsérülések kezelésére

8000 HUF

Leírás

Gerincgyógyászat és sportrehabilitáció\n\nA gerinc és egyéb mozgásszervi betegségek kezelésére speciális gyógytorna és manuálterápia javasolt. A manuálterápia vizsgálati és kezelési módszerének köszönhetően a legtöbb mozgásszervi panasz gyógytornász által is diagnosztizálható és azonnal megkezdhető a kezelés. A manuálterápia komplex terápiás program, mely tudományos módszertana lett a csontkovács kezelő fogásinak és a lágy szöveti strukturák lazító, nyújtó masszázs technikáinak. A MozgásKlinikán többféle manuálterápiás ismerettel rendelkező gyógytornászok kezelik a pácienseket.\n\nMikor ajánljuk a manuálterápiát?\n\n- nyakfájdalom esetén\n- hátfájdalom esetén\n- derékfájdalom esetén\n- fejfájás, szédülés, fülzúgás kezelésére\n- porckorongsérv kezelésére\n- végtagzsibbadás esetén\n- csípő, váll, könyökfájdalom során\n- sportsérülések kezelésére\n\nAz amatőr és hobbysportolók illetve a rendszeres testmozgást végzők mozgásszervi fájdalmának diagnosztizálása és kezelése kiszorul a klasszikus egészségügyi ellátás alól, ennek ellensúlyozására és a sportolók, aktív tréningezők preventív sportegészségügyi gondozására jött létre a MozgásKlinika sportegészségügyi profilja.

Térkép:

Képek: