Dr. Berg Walter JohannBelgyógyász, ... (Békéscsaba)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

VIZSGÁLAT

10



Békéscsaba - 2019.03.22.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, utána könnyen megérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy rendkívül rendes, gondos és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték arány átlag alatti.

Emberséges: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

2 UBOKÁM FEJLŐDÉSNEUROLÓGIAI VIZSGÁLAT

9.9



Békéscsaba - 2019.03.13.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben aránylag gördülékenyen fogadtak, bár 30 perc kellett várakoznom.

A vizsgálat lehetett volna alaposabb, de azért figyelmesen vizsgált meg az orvos, ami 1 óránál rövidebb ideig tartott, utána az orvos közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Amelett, hogy az orvos kiemelkedően kedves, akkurátus és szamailag felkészült.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem ideális.

Alapos: 8/10
Szakmai felkészültség: 10/10
Ajánlanám: Igen!

A FIAMNAK A BAL KEZET VIZSGÁLAT

4.3



Békéscsaba - 2019.03.11.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

A felületes vizsgálatkevesebb, mint 15 percet vett igénybe, utána az orvos számomra értelmezhetetlenül és számomra egyáltalán nem megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat erős fájdalmat éreztem közben. Az orvos rideg, nemtörődöm és felkészületlen volt.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem nagyszerű.

Gondosság: 2/10
Emberséges: 2/10
Ajánlanám: Igen!

GYERMEKNEUROLÓGIA VIZSGÁLAT

10



Békéscsaba - 2019.03.01.

Nem volt ilyen.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kevesebb, mint 30 percet vett igénybe, majd tisztán, jól érthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy szerfelett jó modorú, precíz és elképesztően felkészült.

Az ár-érték aránnyal nagyon elégedett vagyok.

Kézséges: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!

NEUROLÓGIAI VIZSGÁLAT

8.9



Békéscsaba - 2019.02.08.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

Az alapos vizsgálat fél óránál rövidebb ideig tartott, ezt követően az orvos értheően és számomra egyáltalán nem megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán segítőkész, aprólékos és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték aránnyal mélységesen elégedetlen vagyok.

Lelkiismeretes: 8/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!