Itt vagy: 

>>>>>

Dr. Miskolczy Zoltán, 8. kerület

Dr. Miskolczy Zoltán, 8. kerületFogorvos, ... (Budapest, VIII. kerület)

zárva


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod Dr. Miskolczy Zoltán, 8. kerület közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő Zárva
Kedd 14:00 - 22:00
Szerda Zárva
Csütörtök 08:00 - 12:00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

30 000 Ft

FÉMMENTES FOGPÓTLÁSOK - PORCELÁN KORONA

IPS Empress® préskerámia korona

65 000 Ft

FOGBEÜLTETÉS - MIS® fog implantátum rendszer

A \\\'90-es évek eleje óta működő MIS Implant Technologies vállalat egy dinamikus izraeli, high-tech kutató- és gyártó vállalat. A világ legnagyobb implantátum gyártói között tartják számon, termékeik kitűnő ár-érték arány mellett kitűnő minőséggel rendelkeznek. (a feltüntetett ár az impantátum behelyezését és minden ezzel kapcsolatos bevatkozást tartalmaz. Az implantátum gyógyulása , 3 hónap után készül el a végleges korona, ennek költsége:
implantátumfej: 40.000 ft, fémkerámia korona: 45000 ft)

110 000 Ft

Fogtömés - Esztétikus restauráció

Tömés helyett restauráció! A fog anatómiája korántsem tekinthető homogén felépítésűnek, különböző esztétikai és fizikai jellemzőkkel rendelkező struktúrák alkotják. Ezzel szemben hagyományos töméskészítési technikákkal egyszínű, homogén anyagokkal igyekszünk helyreállítani a fogszuvasodás vagy baleset következtében elveszített foganyagot. A restauráció során ettől eltérően a fog anatómiájának megfelelő különböző rétegeket használunk fel ezzel biztosítva a tökéletes megjelenést és a restauráció tartósságát, mindezt egy egyszerű tömés áráért!

15 000 Ft

Kombinált fogpótlás állcsontonként

Kombinált fogpótlás készítése láthatatlan precíziós elhorgonyzással. A kezelés ára magában foglal minden esetlegesen felmerülő beavatkozást, legyen szó gyökérkezelésről , fogkőeltávolításról vagy bármilyen egyéb kezelésről.

570 000 Ft

Komplett gyökérkezelés

Ez a kezelés magában foglalja az összes szükséges ellátást, nincsenek kiszámíthatatlan költségek a páciens részére. A kezelést a ma elérhető legkorszerűbb módszerekkel végezzük gépi gyökércsatorna tágítóval és fejmikroszkóppal a legjobb eredmény érdekében. A kezelés része a gyökérkezelés megkezdése, szükséges számú tisztítás és gyógyszeres tömés valamint a végleges gyökértömés elkészítése. Az ár gyökércsatornánként értendő, a metszőfogak esetében 1, a kisörlő foganál 1 vagy 2 a nagyörlő fogak esetében pedig 3 vagy 4 gyökércsatornával számolhatunk.

15 000 Ft

Straumann SLA implantátum

A Straumann GmbH svájci székhelyű cég, mely 1974 óta gyárt fogászati implantátumokat. Fejlődése végigkisérte és formálta a modernkori fogászati implantológiát, meghatározó jelentőségű tudományos felfedezések fűződnek a Straumann márkanévhez.Tudományos dokumentációja és fejlesztései ma a világon piacvezetőek, a Straumann a legtöbbet eladott rendszer világszerte, eddig több mint 4 millió implantátummal. A cég által forgalmazott titán implantátumokra és alkatrészekre gyártói örökgarancia érvényes.

(a feltüntetett ár az impantátum behelyezését és minden ezzel kapcsolatos bevatkozást tartalmaz. Az implantátum gyógyulása , 3 hónap után készül el a végleges korona, ennek költsége:
implantátumfej: 70.000 ft, fémkerámia korona: 45000 ft)

160 000 Ft

Teljes száj (alsó és felső fogív) FOGFEHÉRÍTÉS

Teljes száj (alsó és felső fogív) otthoni fehérítése fogfehérítő sínnel és Opalescence® otthoni fogfehérítő géllel

69 000 Ft

Térkép:

Képek: