Lakó Gabriella (Budapest, IX. kerület)

zárva


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod Lakó Gabriella közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 08:00 - 20:00
Kedd 08:00 - 20:00
Szerda 08:00 - 20:00
Csütörtök 08:00 - 20:00
Péntek 08:00 - 19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Pszichológia

Leírás

Egyéni pszichológiai és életvezetési tanácsadás keretében felnőttekkel és serdülőkkel foglalkozom. Forduljon hozzám, ha élete valamely területén elakadt, elbizonytalanodott vagy lelki válságba került! Legtöbbször kapcsolati, önértékelési és más életvezetési problémákkal keresnek meg, gyakran foglalkozom fiatal felnőttkori nehézségekkel. Krízistanácsadás az egyik szakterületem, így a legtöbb nehéz élethelyzetben a segítségére lehetek, legyen szó egy megterhelő életszakaszról, életmódbeli változásról (pl. gyermek születése), traumatikus életeseményről, veszteségről (pl. válás, gyász) vagy kapcsolati krízisről.

Személyközpontú szemléletben dolgozom. Hiszek az ember önmegvalósító és fejlődésre törekvő potenciáljában és a segítő kapcsolat gyógyító erejében. Biztonságos, elfogadó és támogató légkör kialakítására törekszem, amely lehetőséget teremt Önnek arra, hogy közelebb kerüljön önmagához, és meglelje saját belső válaszait a saját kérdéseire. A hozzám fordulókat nem betegként, hanem egyenrangú partnerként kezelem. Nem célom diagnosztizálni, az egyedi ember megismerésére törekszem. Visszajelzésekkel, kérdésekkel segítem, hogy önmaga és a helyzete minél jobb megértése által olyan megoldásokat találjon, amelyek Önnek a leginkább megfelelnek. Abban tudok segíteni, hogy Ön magabiztosabbá, érzelmileg kiegyensúlyozottabbá váljon, kapcsolatai fejlődjenek, és hatékonyan tudjon megküzdeni a nehézségekkel.

Főbb témakörök:
- Életvezetési tanácsadás: önértékelés, önbizalom, személyes fejlődés, érzelmi nehézségek, kapcsolati nehézségek, konfliktuskezelés, döntések, teljesítményproblémák
- Krízistanácsadás: életút krízisek megoldása, változások, megterhelő, nehéz élethelyzetek kezelése, veszteségek, lelki válság, kapcsolati krízisek
- Fiatal felnőttkor nehézségei: felnőtté válás - leválás, önállósodás; elköteleződés, családalapítás, férfi – női szerepek, szülővé válás.

Szeretettel várom, ha úgy dönt, szeretne tenni Önmagáért és a kapcsolataiért!

Térkép:

Képek: