Dr. Kádas Éva (Dorog)


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod Dr. Kádas Éva közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 07:30 - 10:30
Kedd 07:30 - 10:30
Szerda 07:30 - 10:30
Csütörtök 07:30 - 10:30
Péntek 07:30 - 10:30
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Diagnosztika

Leírás

Foglalkozás-egészségügyi rendelő, főként alkalmassági vizsgálatokat végzünk: gépjárművezetői, munkaalkalmassági (EÜ. kiskönyv), kézilőfegyver, nehézgépkezelői, kishajó vezetői alkalmassági.

Térkép:

Megbízható vélemények

ALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT

10



Dorog - 2019.03.29.

ez igy jelenleg jó

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, majd a rendelőben azonnal fogadtak, nem volt várakozási idő.

A részletes vizsgálat kicsivel több, mint negyed órát vett igénybe, majd az orvos világosan, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos szerintem rendkívül kedves, gondos és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték aránnyal fölöttébb elégedett vagyok.

Szakmaiság: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ÜZEMORVOSI VIZSGÁLAT

10



Dorog - 2019.03.22.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

A tüzetes vizsgálat kevesebb, mint 30 percet vett igénybe, ezt követően az orvos világosan és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A véleményem az orvosról, hogy rendkívül jó modorú, alapos és nagy tudású szakember.

100%-osan elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Precízitás: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT

10



Dorog - 2019.03.22.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kevesebb, mint 30 percet vett igénybe, utána világosan és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos igazán kedves, pontos és szakmájának kiválósága.

Kifejezetten meg vagyok elégedve az ár-érték aránnyal.

Lelkiismeretes: 10/10
Alapos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT

8.5



Dorog - 2019.03.22.

Túl monoton munkavégzés nem egyénre szabott

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

Az közepesen alapos vizsgálat kb. 10 percig tartott, ezt követően az orvos tisztán és nem eléggé megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról emondható, hogy úgy-ahogy emberséges, aprólékos és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem kiváló.

Lelkiismeretes: 8/10
Alapos: 8/10
Ajánlanám: Igen!

ALKALMASSÁGI, JOGOSÍTVÁNYHOZ VIZSGÁLAT

10



Dorog - 2019.03.22.

Szerintem nincs olyan

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

A részletes vizsgálat kevesebb, mint 60 percet vett igénybe, ezután az orvos tisztán, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy rendkívül kézséges, gondos és profi szakember.

Az ár-érték aránnyal nem vagyok teljesen elégedett.

Professzionalizmus: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!