PhysioVit Rehab Akadémia(Budapest, XIV. kerület)

zárva


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod PhysioVit Rehab Akadémia közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 09:00 - 18:00
Kedd 09:00 - 20:00
Szerda 07:00 - 18:00
Csütörtök 09:00 - 18:00
Péntek 09:00 - 18:00
Szombat 09:00 - 18:00
Vasárnap Zárva

BodyBalancePialtes®

A hagyományos pilates elemek modernkori szemléletét képviseli, mely a teljes ergonómiára, precíz és kontrollált mozgáskivitelezésre törekszik preventív, egészségmegőrző és rehabilitációs esetben is.

1600 HUF

Breuss masszázs - Gerincregeneráló porckorongmasszázs

Orbáncfű olajjal végzett, porckorong regenerációs masszázs, mely a lassan végzett és lágy fogásoknak köszönhetően nem csak a gerincet, a környező lágyrészeket, hanem az egész testet ellazítja, az átmelegedett szöveteket végül speciális papírral takarjuk le, mely az olaj beszívódásában és a hőmérséklet megtartásában is segít.

4300 HUF

Craniomandibuláris terápia

Az állkapocsízületet (craniomandibuláris ízületet) és a vele kapcsolatban álló izmok, lágyrészek deformitásainak, problémáinak kezelésére alkalmazott terápia. A rágóízületi problémák akár fogászati panaszokkal, akár fejfájással, migrénnel, nyaki panaszokkal is járhat együtt.

7490 HUF

Dorn terápia - Speciális gerincterápia

A teljes test manuális fogásokkal, technikákkal segített aktív korrekciója. Egészen az alsó végtagi hosszkülönbség korrigálásától kezdve, a keresztcsonti, ágyéki, háti és nyaki szakasz korrekcióján át a gerinc és a felső végtag ízületi problémáinak gyógyítására. A terapeuta által végzett korrekció mellett nagy hangsúlyt kapnak az önállóan végezhető, szinten tartó aktív gyakorlatok is.

8900 HUF

Fascia masszázs

Az izmokat, ízületeket körülvevő és a csontokkal is kapcsolatban álló kötőszöveti réteg, a fascia szerepének fontossága miatt szükséges mozgásszervrendszeri problémák esetén ez a kezelés.

5000 HUF

Fascia Release - Manuális kötőszöveti terápia

A mozgásszervrendszeri panaszokat összefüggéseiben, egymáshoz való viszonyuk figyelembevételével és ezáltal a fájdalmas régiót és a vele kapcsolatban álló szegmensekre is kiterjedő manuális, tehát terapeuta fogásokból álló kezelés, mely a kötőszöveti elemek deformitásait oldja különböző technikákkal.

6000 HUF

FlyStringMED® torna

A egypontos felfüggesztéssel rendelkező rugalmatlan, stabil pántok segítségével végzett aktív tréning a hétköznapi aktivitástól eltérő kihívások elé állítja a szervezetet (egyensúly, koordináció, erő, stabilitás-mobilitás) és kiválóan ötvözhető a korrektív tréning elemeivel és eszközeivel.

3900 HUF

IQ TAPE® - Kineziotape felhelyezés gélgolyós tapasszal

Új, forradalmasított technika, ami abban különbözik a Kineziotape-től, hogy az anyagában zselés golyócskák találhatóak. Ezek a golyók folyamatos micromasszázst adva fokozzák a tape jótékony hatását.
Kezelés nélkül kizárólag kineziotape ragasztás 4500 Ft.

2500 HUF

Kineziotape-PropripceptivPhysiotape®

Különböző színű, rugalmas, öntapadó szalagok, melyek pozitívan támogatják a sérült, kezelés alatt álló testrészt, felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Hatása nagyban függ a felhelyezés módjától, formájától. Aktiválja a proprioceptorokat, a fájdalom csökkentő receptorokat, fokozza a nyirokkeringést.
Kezelés nélkül kizárólag kineziotape ragasztás 4500 Ft.

2500 HUF

Klasszikus taping – sporttaping

Ízületi tehermentesítésre, a stabilitás növelésére alkalmas rugalmatlan tapasszal kivitelezett ragasztás, mely külső rögzítés helyettesítésére is megfelelő (pl.: boka sérülés, térd rehabilitáció).

3600 HUF

Korrektív tréning

Az aktív gyakorlatok során a különböző testhelyzetek és eszközök alkalmazásával, mind a mobilitás, a stabilitás, az egyensúly, az izomerő és a funkció fejlesztése valamint az aktív, önálló kötőszöveti mobilizálás, lazítás szerepet kap a kívánt cél elérése érdekében. A megfelelő aktív tréningakár ortopédiai betegségek, operációt vagy traumát, balesetet követően, akár megelőzés, sport melletti kiegészítés vagy kompenzációs mozgásként szükséges lehet.

4990 HUF

Lökéshullám terápia

A hullám sugár irányban szétterjedve nagy területen fejti ki a hatását. A szövetben elnyelődve gyulladás csökkentő és hatása rövid időn belül érzékelhető. A kezeléssel a legtöbb esetben el lehet érni a panaszmentességet, vagy akár a gyógyulást is.

6900 HUF

Manuálterápia

A manuálterápia a gerinc és a végtagok ízületeinek, az azokat körülvevő lágyrészeknek sérülések, gyulladások, degeneratív elváltozások következtében kialakult visszafordítható, kóros elváltozásaival, azok kezelésével foglalkozó terápiás eljárás.

7500 HUF

McKenzie torna

A gerinc eredetű panaszok differenciál diagnózisához és gyógyításához alkalmazott technika. A deformitástól függően például porckorong sérvesedés esetén, a kiboltosuláscentralizációjára törekszik (a sérv mértékének csökkentésére, a sérvesedés megszüntetésére), diszfunkció esetén a mozgások és funkciók helyreállítására.

7500 HUF

PhyDoArt® komplex egészségprogram

Állapotfelmérést követően az indokolt és legeffektívebbnek tartott terápiák, vagy azok egyes elemeinek alkalmazása, mely komplexitásának köszönhetően kiváló hatékonyságú terápiás lehetőség.

12990 HUF

Regenerációs masszázs

A masszázs fogások érvényesülhetnek lazító, mobilizáló hatással, oldhatják az izom merevség érzetet a különböző területeken, a masszírozott régióban és kellemes ellazulást, feltöltődést biztosítanak az egész test számára.

2990 HUF

Self Myofascia Release tréning (csoportos)

Az önállóan végezhető kötőszöveti lazító technikák alkalmazása és elsajátítása. Különböző testhelyzetekben és eszközökkel (SMR hengerek, kislabdák), mely idővel otthoni, önálló gyakorlásra alkalmas.

1600 HUF

Trigger- és Tenderpont terápia

A mozgásszervrendszeri panasz, fájdalom, kisugárzó tünet vagy mozgásbeszűkülés sok esetben egy kiváltó területhez, akár egy-egy ponthoz kapcsolódik, már a tünet megjelenése tekintetében, vagy mint kiváltó tényező. Ezzel a terápiával a problémákgyógyítására felkereshetőek az adott pontok és kezelhetőekkülönböző fogásokkal.

7900 HUF

Typaldos módszer – FDM terápia

Többek között a fájdalom, a mozgásbeszűkülés, az érzészavar kötőszöveti okainak felkutatásával ésa különböző fogásokkal és technikákkal való oldásával éri el a rossz helyzetben rögzült ízület, izom, csontos vagy szalagos képlet korrekcióját, rosszhelyzetből való rögzítettségének oldását, a mielőbbi gyógyulás érdekében.

7500 HUF

Leírás

Mozgásszervi megbetegedések gyógyításával, rehabilitációjávalval, sérült profi sportolók sportrehabilitációval, rehabilitációs tréningjével foglalkozó referencia rendelő, egészségcentrum és oktatási központ. Rehab Akadémián egyedülálló terápiákkal és technikákkal, exkluzív környezetben, speciálisan képzett szakemberekkel biztosítjuk a hozzánk forduló páciensek komplex gyógyulását. A hozzánk tartozó, mellettünk működő Orvosi Központ Reumatológiai, Orvos-Fizioterápiai szakrendelése szakszerű ellátást biztosít reumatológiai megbetegedések esetén a hozzánk forduló vendégeknek, pácienseknek. Mozgásszervi rendelő lehetővé teszi vendégeink fogadását a hét 6 napján (hétfőtől-szombatig).\nKözponti bázist biztosítunk a gyógyulni vágyó vendégek, a magukat továbbképezni, szakmailag fejleszteni kívánó orvosok, gyógytornászok, gyógymasszőrök, személyi edzők és természetgyógyászok részére egyaránt. Forduljon hozzánk bizalommal! Üdvözlettel: PhysioVit® Rehab Team

Térkép: