Skultéti-Szabó Katalin pszichológus(Budapest, VI. kerület)

zárva


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod Skultéti-Szabó Katalin pszichológus közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő Zárva
Kedd 08:00 - 16:00
Szerda 08:00 - 16:00
Csütörtök Zárva
Péntek 08:00 - 16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Pszichológia

Pszichológiai tanácsadás

Forduljanak hozzám bizalommal, akik önértékelési zavarral, munkahelyi vagy párkapcsolati, családi élet problémáival (betegségek, haláleset a családban, gyász, stb.) küzdenek. Azokat a klienseket is szívesen látom, akik úgy érzik, hogy bizonyos életszakaszban jelentkező konfliktusok jelentenek szenvedést számukra (pl.: szülőszerep, „kapuzárási” pánik stb.) vagy „csak” egészen egyszerűen nehéz élethelyzetben vannak. Ezen kívül még foglalkozom lelki eredetű, de testi tünetekben megnyilvánuló problémákkal, mint például idegesség okozta hasmenés, fejfájás, szorongás okozta vizelési inger stb., szorongásos panaszokkal, valamint hangulat- és evészavarokkal.

9 000 Ft

Leírás

Érdemes hozzám fordulni, ha önértékelési zavarral, munkahelyi vagy párkapcsolati, családi élet problémáival (betegségek, haláleset a családban, gyász, stb.) küzd. Azokat a klienseket is szívesen látom, akik úgy érzik, hogy bizonyos életszakaszban jelentkező konfliktusok jelentenek szenvedést számukra (pl.: szülőszerep, „kapuzárási” pánik stb.) vagy „csak” egészen egyszerűen nehéz élethelyzetben vannak.
Ezen kívül még foglalkozom lelki eredetű, de testi tünetekben megnyilvánuló problémákkal, mint például idegesség okozta hasmenés, fejfájás, szorongás okozta vizelési inger stb., szorongásos panaszokkal, valamint hangulat- és evészavarokkal.

Térkép:

Képek: