Dr. Fáklya MónikaEndokrinológus, ... (Debrecen)

zárva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő Zárva
Kedd Zárva
Szerda 16:00 - 18:00
Csütörtök Zárva
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Leírás

1993-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. A Kenézy Kórház Gyermekosztályán kezdtem az orvosi munkámat általános gyermekgyógyászként. 2001-ben szereztem meg a csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsgámat kiváló minősítéssel, majd 2004-ben endokrinológia szakvizsgát is tettem, amely szintén kiváló minősítésű lett. Utóbbi szakvizsga felnőtt paciensek ellátását is lehetővé teszi, hiszen endokrinológiai betegségek minden életkorban előfordulhatnak. Az endokrinológia szakvizsga megszerzése óta, önállóan vezetem a Kenézy Kórház Gyermekendokrinológiai szakrendelését. Rendszeresen, évente több alkalommal részt veszek endokrinológiai kongresszusokon, továbbképzéseken, hogy mindig naprakész tudással álljak betegeim rendelkezésére. Rendszeres időközönként magam is tartok előadásokat, vagy írok szakmai cikkeket. Gyakran adok orvosi tanácsokat szakértőként egy internetes lapon, amelyet korábban (2011) a legjobb egészségügyi honlapnak választottak.

Mivel nekem is vannak gyermekeim, tudom, hogy milyen fontos a segítő, kedves és empatikus hozzáállás az orvos részéről ahhoz, hogy a gyermek ne féljen a rendelőben és megbízzon az orvosban. Ugyanezt a figyelmet természetesen a felnőtt pácienseim is megkapják.

A következő problémák esetén várom bejelentkezésüket: Elhízás, pajzsmirigy betegségek gyanúja, növekedési problémák, nemi érési, és működési zavarok, kóros szőrnövekedés, gyermekkori magas vérnyomás hátterének kivizsgálása, kórosan alacsony testsúly endokrin hátterének tisztázása, egyéb endokrinológiai betegségek kizárása, illetve kezelése.

Kérem a rendelésre előzetesen telefonon jelentkezzen be, mert így elkerülhető a várakozás.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

VIZSGÁLAT

9.7



Debrecen - 2019.03.03.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben fél óránál kevesebbet kell várnom.

Az közepesen alapos vizsgálat fél óránál rövidebb ideig tartott, aztán az orvos közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. A véleményem az orvosról, hogy kiemelkedően kedves, pontos és profi szakember.

Az ár-érték arány tökéletes.

Lelkiismeretes: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!