Te itt vagy: 

>>>

Katolikus Beteglátogató Szolgálat Alapítvány

Katolikus Beteglátogató Szolgálat Alapítvány(Debrecen)

 


Specializációk

Szakterületek

Leírás

Projekt, amire büszkék vagyunk:

Az elmúlt években számos, az országban egyedülálló kezdeményezéseket valósítottunk meg Debrecenben. Legbüszkébbek például a "Gyógyító üzenet" akciónkra vagyunk, melynek lényege, hogy adventi időszakban bárki küldhetett néhány mondatban egy-egy kedves, biztató, reményt keltő üzenetet a kórházakban gyógyuló betegeknek. A gyógyító üzenetek az ország minden tájáról érkeztek pl. Pécs, összesen 800 darab üzenetet osztottunk szét tavaly karácsonykor a betegeknek. De szívesen megemlítjük még a nyaranta megszervezett, népszerű akciónkat, melynek során jégkrémeket osztunk a betegeknek, hozzátartozóknak, kórházi dolgozóknak.

Tevékenység összefoglalása

Szervezetünk a debreceni Kenézy Kórház és a Debreceni Egyetem Klinikai Központ területén lévő klinikai egységekben gyógyuló betegek lelkigondozásával foglalkozik, emellett az alapító okiratban megfogalmazott célja az önkéntes beteglátogatói tevékenység népszerűsítése, az önkéntes beteglátogatók toborzása és képzése, önkéntes programok szervezése. További célunk, hogy programjainkkal felhívjuk a figyelmet a klinikai lelkigondozás és az önkéntes beteglátogatás fontosságára!

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

Bármilyen típusú adományt szívesen fogadunk! Az anyagi támogatások mellett infrastrukturális, működési és fejlesztési célú támogatások jelentenék a legnagyobb segítséget.

Szervezet neve: Katolikus Beteglátogató Szolgálat Alapítvány
Adószám:18648427-1-09
Bankszámlaszám: 11738008-20893868-
Számlavezető bank: OTP Bank
Cím: 4024 Debrecen Haláp u. 2. tetőtér 10.
Weboldal: www.facebook.com/beteglatogato.szolgalat

Térkép:

Képek: