Te itt vagy: 

>>>>

NEM ADOM FEL Alapítvány

NEM ADOM FEL Alapítvány(Budapest, VIII. kerület)

 


Specializációk

Szakterületek

Leírás

Projekt, amire büszkék vagyunk:

A Nem Adom Fel Kávézó Megnyitása.20 fogyatékkal élő embernek ad munkát a kávézó, programokkal,kiállításokkal, vetélkedőkkel, motivációs beszélgetésekkel hozza közelebb egymáshoz az embereket. Létrejött a Nem Adom Fel Együttes is. A kávézó,a Nem Adom Fel Cafe & Bar filmklubok, koncertek, író-olvasó találkozók rendszeres helyszíne.

Tevékenység összefoglalása

Elsődleges célunk nem az, hogy segítő szolgáltatásokat hozzunk létre a hátrányos helyzetű családok és személyek számára, hanem az, hogy segítsünk nekik abban, hogy felfedezzék és kiérleljék magukban azt a lelki erőt és azokat a képességeket, amelyek által mindenki a legtöbbet hozhatja ki saját életéből. Ezt jelenti a „nemadomfel” lelkület.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

VÁLLALATI ÖNKÉNTESSÉG Alapítványunk rendezvényeihez és projektjeihez kapcsolódóan várjuk vállalatok, közösségek jelentkezését önkéntes munkára. Az önkéntes munka során a vállalat munkavállalóinak lehetősége van személyes kapcsolatfelvételre mozgás-, látás-, hallás- és értelmi sérült fiataljainkkal. Az elvégzett feladatok sikere közös eredmény, az önkéntesek bevonásával lezajlott projektjeink, eseményeink jó hangulatúak, vidámak és érzelemdúsak. Felkínált önkéntes munkák: tereprendezés, kerti munkák koncertszervezés, rendezvényszervezés rendezvények során segítői, kísérői munkák.Magyarországon ma közel 600 ezer ember él valamilyen fogyatékossággal. A közvetlen családtagokat is beleszámítva így majdnem 2 millió embert érintenek a fogyatékossággal együtt járó kihívások. A Nem Adom Fel Alapítvány legfontosabb projektjeinket közadakozásból, fogyatékos fiatalok által szervezett jótékonysági koncertek bevételeiből, valamint vállalati és magán támogatásból valósítja meg. Jelenleg a következő projektjeinkhez várjuk p

Szervezet neve: NEM ADOM FEL Alapítvány
Adószám:18256529-1-43
Bankszámlaszám: 10700206-43547104-51100005
Számlavezető bank: CIB
Cím: 1082 Budapest, Baross u.86.
Weboldal: www.nemadomfel.hu

Térkép:

Képek: