Te itt vagy: 

>>>

Dorogi Ipartestület Szakképzési és Szociális Alapítványa

Dorogi Ipartestület Szakképzési és Szociális Alapítványa(Dorog)

 


Specializációk

Szakterületek

Leírás

Projekt, amire büszkék vagyunk:

A Dorogi Ipartestület rendezvényeinek támogatása a hagyományos Kézműves Napok évenkénti rendezvény sorozatok keretében megtartásra kerülő Pályaválasztási, Pályaorientációs, Pályaújraorientációs tevékenység keretében. A Dorogi Ipartestület ezt a 2013-ban elnyert „Minősített Munkaügyi Szervezet” címéből adódóan feladatok végzése keretében végzi. A Vértes-Gerecse-Pilis térség, kézműves alkotó bevonásával a térség általános, és középiskolák tanulói, tanárai részére. A részvétel a több napos rendezvényen a lakossági érdeklődőket is beszámítva 800-1000 fő közöttire tehető. A közvélemény tájékoztatását a megyei, városi, települési média, újságok, hírlevelek, honlapok végzik.

Tevékenység összefoglalása

Az alapítvány tevékenysége: az ipartestületi tagok és leendő vállalkozó számára - átképző és vállalkozói tanfolyam szervezése, finanszírozása, - képzési célú vissza nem térítendő támogatás nyújtása. Az ipartestületi tagok szociális támogatása betegség, rossz szociális helyzet, egyéb tartós nehézségek miatt. Szakmai orientációs, szakma újra orientációs tevékenység támogatása, anyagi segítség nyújtása pályaválasztási rendezvényeket tartó szervezetek gyakorlati bemutatók részére.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

Támogatást eddig az Szja 1%-ból kaptunk viszonylag szerény összegben. Szeretnénk, ha tevékenységünket egyre többen úgy értékelnék, hogy 1%-kkal fokozottabban támogatnának. Célzott adományokat is szívesen fogadnánk, hogy kiteljesíteni tudjuk Alapítványuk tevékenységét.

Szervezet neve: Dorogi Ipartestület Szakképzési és Szociális Alapítványa
Adószám:19147527-1-11
Bankszámlaszám: 117-40023-20019622
Számlavezető bank: OTP Bank
Cím: 2510 Dorog, Orgona u. 2.
Weboldal: www.dorogiipartestulet.hu

Térkép:

Képek: