Körúti OrvosEsztétikai Centrum(Budapest, XIII. kerület)

nyitva


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod Körúti OrvosEsztétikai Centrum közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 08:00 - 20:00
Kedd 08:00 - 20:00
Szerda 08:00 - 20:00
Csütörtök 08:00 - 20:00
Péntek 08:00 - 20:00
Szombat 09:00 - 12:00
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Bőrgyógyászat
Esztétikai kezelés
Plasztikai sebészet

Frakcionált lézeres kezelés

Ha pattanásos hegek vannak az arcon, ha bőr a fénykárosodás és az öregedés első jeleit mutatja (ráncok, fakó arcszín, nap- és öregedési foltok), szem körüli ráncokra, nyak, kéz, dekoltázs bőrének felfrissítésére, fiatalítására, a tágak pórusok összehúzására és a faggyútermelés szabályozására. A frakcionált lézeres arckezelést férfiak és nők esetében egyaránt alkalmazzuk. Az ár teljes arcra vonatkozik.

95000 HUF

Konzultáció

Bórgyógyászati és esztétikai bőrgyógyászati konzultáció.

15000 HUF

Konzultáció

Minden kis-és nagyműtétet megelőz egy konzultáció,melynek ára levonódik a műtét árából. Kálnay doktor az alábbi műtéteket végzi: szemhéj-fül-arcplasztika, mell-fenék-has-combplasztika.

12000 HUF

Leírás

A Körúti OrvosEsztétikai Centrum a főváros központi, könnyen megközelíthető részén, elegáns környezetben várja a gyógyulni illetve szépülni vágyókat. Szolgáltatások: általános és gyermek bőrgyógyászat, bőrsebészet, esztétikai bőrgyógyászat, plasztikai sebészet, nemigyógyászat. A rendelő kiváló orvosai, a jól képzett személyzet, az attraktív belső tér, a modern technológia, a minőségi anyagok mind-mind a professzionális szolgáltatás részét képezik.

Térkép:

Képek: