Dr. Renner AdriennFül-orr-gégész (Budapest, V. kerület)

 


Leírás

1982-ben, a Pécsi Orvostudományi Egyetemen diplomázott. Gyógyított felnőtt és gyermek pácienseket is Kaposváron, a Megyei Kórházban töltött évei alatt. 10 évet dolgozott ebben az intézményben. A munka mellett szakvizsgát szerzett fül-orr-gégészetből, majd audiológiából is.
Lézersebészeti kurzusokat és radiofrekvenciás sebészeti kurzust végzett. Jelenleg is alkalmaz radiofrekvenciás beavatkozásokat horkolás, orrdugulás és orrvérzés kezelésére.

Alapítója és tulajdonos ügyvezetője, valamint fül-orr-gégész, majd audiológus főorvosa volt a Seffer-Renner Magánklinikának. Alapos ismereteket szerzett a plasztikai sebészet területén is. Rendszeresen részt vett, asszisztált a plasztikai műtéteknél. Fő tevékenysége a fül-orr-gégészet és műtétei, emellett audiológus szakorvosi feladatok ellátása volt.

Országos, európai, valamint világkongresszusokon is részt vesz. A lézergyógyászati és a lézersebészeti képzéseket is elvégezte, a módszerrel többféle műtétet végzett.
Jelenleg radiofrekvenciás sebészeti módszerrel végez horkolás és orrdugulás miatt garatplasztikai és orrkagyló műtéteket.
Teljes audiológiai kivizsgálást végez gyermekeknél és felnőtteknél.

Weboldala: http://www.drrenneradrienn.hu/

Specializáció:
  • fül-, orr-, torok- és gégebetegségek
  • audiológia
  • csecsemő- és gyermek fül-orr-gégegyógyászat

Térkép:

Képek: