Itt vagy: 

>

Teskom Életmód Kft

Teskom Életmód Kft(Budapest, XIV. kerület)

zárva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 08:00 - 20:00
Kedd 08:00 - 20:00
Szerda 08:00 - 20:00
Csütörtök 08:00 - 20:00
Péntek 08:00 - 20:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Orvosi kezelés

Csontkovácsolás, gerincmobilizáció

Az elmozdult csigolyákat a helyére tesszük speciális technikákkal, ezzel oldva az izmokban létrejött blokkokat. Hatásai: a gerincproblémák, gyulladások csökkennek, a tartás feszültségektől mentessé válik. Oldódnak a stressz, a rossz tartás, egyoldalú igénybevétel, stb. okozta fájdalmak.

3 000 Ft

Manuálterápia

Sorvadt, mozgásbeszűkült izmok, befagyott váll, ízületi problémák kezelésére szolgáló hatékony módszer. Az izmok és ízületek laza állapotban történő kimozgatása lehetővé teszi a beszűkült ízületek és izomspazmusok mozgási spektrumának kiterjesztését. Hatásai: a kontraktúrákat (izületi mozgásbeszűkölés) oldódnak, az izmok fellazulnak, melyek elősegítik a gyulladásos folyamatok gyógyulását, mely során a terhelt izületek újra felszabadulnak a rájuk rakódott feszültségtől, s újra visszanyerik természetes funkciójukat.

5 000 Ft

Leírás

A TesKom Életmód Kft. egy családi vállalkozás, melyet azért hoztunk létre, hogy segítségére legyünk mindenkinek, akik érdeklődnek, vagy elkötelezettek az egészséges életmód iránt, illetve vágynak a változásra és hajlandók lépéseket tenni annak érdekében, hogy egészségük és életük jobbra forduljon. Eme honlapon szereplő tevékenységeink mindegyike, gyógymasszázs, masszások, kereskedelmi cikkek, valamilyen módon hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, biztonságosabb jelent és jövőt tudjunk biztosítani önmagunk, gyermekeink és szeretteink számára. Reméljük, talál kedvére való gyógymasszázst, masszázst, eszközt, hogy egészségi állapota, életmódja nagymértékben javuljon. Adjon egy esélyt Önmagának és Nekünk, hogy megmutathassunk egy boldogabb ösvényt Életünk Útján.

Térkép:

Képek: