Te itt vagy: 

>>>>>

Axi-Medica Homeopátiás Orvosi Rendelő

Axi-Medica Homeopátiás Orvosi Rendelő(Budapest, XIII. kerület)

nyitva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 08:00 - 18:00
Kedd 08:00 - 18:00
Szerda 08:00 - 18:00
Csütörtök 08:00 - 18:00
Péntek 08:00 - 18:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

EAV diagnosztikai és belgyógyászati kontroll vizsgálat

A kontrollvizsgálat egészségi állapottól függően egy vagy két hónap múlva javasolt, melynek során ismételten elvégezzük a teljes állapotfelmérést, és szükség esetén a további terápiához ingyen biztosítjuk a homeopátiás, izopátiás szereket.

17000 HUF

EAV diagnosztikai és belgyógyászati vizsgálat

A vizsgálat tartalmazza a szervezet teljes állapotfelmérését. Eltérés esetén a személyre szabott terápiához szükséges homeopátiás, izopátiás szereket ingyen biztosítjuk.

25000 HUF

Endokrinológiai szakorvosi kontroll vizsgálat

Az endokrinológia,a hormonrendszerrel foglalkozó orvostudomány. A hormonokat a szervezet belső elválasztású mirigyei termelik. Ezek: az agyalapi mirigy,pajzsmirigy,mellékpajzsmirigy,hasnyálmirigy,mellékvese,petefészek,here.

10000 HUF

Endokrinológiai szakorvosi vizsgálat

Az endokrinológia,a hormonrendszerrel foglalkozó orvostudomány. A hormonokat a szervezet belső elválasztású mirigyei termelik. Ezek: az agyalapi mirigy,pajzsmirigy,mellékpajzsmirigy,hasnyálmirigy,mellékvese,petefészek,here.

15000 HUF

Kineziológiai szakrendelés

A kineziológia képesség-, készség-, személyiségfejlesztő, test-lélek-szellem egységét figyelembevevő természetgyógyászati módszer. A kineziológia ötvözi a hagyományos kínai gyógyászat, a neurológia, a pszichológia, a szimbólumterápia, a színterápia, a viselkedéspszichológia különböző módszereit-területeit. Hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, az érzelmi stresszélmények feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A kineziológia kifejezés a görög 'kinesis', azaz mozgás szóból ered. A mozgás, a változás, az állandóan változó környezethez való alkalmazkodás az élet lényeges jellemzője.

10000 HUF

Schüssler arcdiagnosztika

Ásványi anyaghiány akkor lép fel, ha a sókat a szervezet nem képes a sejtekbe beépíteni, mert már biológiai értelemben nem reakcióképesek, más anyagokkal léptek kémiai kapcsolatba és azzal lekötődtek (pl. antibiotikumokkal, méreganyagokkal). Ilyenkor nem az a megoldás, hogy még nagyobb adagban tömjük az emberekbe pl. a magnéziumot vagy a vasat, hanem a szervezetet kell képessé tenni arra, hogy be tudja építeni az adott anyagot sejtszinten. A Schüssler-só képes a sejtek ásványianyag-háztartását helyreállítani. Minden heveny vagy krónikus idegi, lelki, testi megerőltetés, betegség (stressz, savasodás, candida betegség, alvási problémák, horkolás, reflux), táplálkozási probléma előbb-utóbb felborítja a szervezet elektrolit egyensúlyát. Só-hiányállapot léphet fel változókor esetén és a kor előrehaladtával is.

6000 HUF

Leírás

Dr Márián Alexandra orvos-közgazdász vagyok, valamint az évek során szakosodtam belgyógyász-háziorvos, és homeopatias szakorvos irányba is. 1993-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben szereztem szakképesítést belgyógyászatból. Szeretem, amit csinálok hiszen örömet és boldogságot találok a munkámban. Betegeim visszajelzéséből arra következtetek, hogy jó úton járok. 2009-ben jelölést kaptam az ÉV ORVOSA díjra (www.dijazorvosokért.hu). Már több mint 15 éve alkalmazom együtt a nyugati és a keleti orvoslást töretlen sikerrel és kitartó lelkesedéssel. Hiszem, hogy egy ember test és lélek is egyben, és a legtöbb betegség eredete pszichoszomatikus, ezért a gyógyítás eredményességéhez csak a holisztikus szemlélet vezethet, melynek a célja nemcsak a betegségek tüneti kezelése, hanem a betegek teljes gyógyulása. Rendelőmben törekszem arra, hogy a betegségeket minél korábban felismerjük, a panaszok hátterében meghúzódó okokat minél pontosabban meghatározzuk, megszüntessük, és ne csak a tüneteket kezeljük. A gyógyítás során nagy hatékonyságú diagnosztikus és terápiás eljárást alkalmazok. Ez a 21. századi orvostechnikai eszköz a dr. Voll által megalkotott elektroakupunktúrás módszer alapján került megalkotásra. A EAV-diagnosztika segítségével kevesebb mint egy óra alatt felmérjük a szervezet aktuális egészségi állapotát, és az alkalmazott kezelés során felszámoljuk a szervezetben lévő gócokat, a gyulladást kiváltó kórokozókat.

Térkép: