Dr. Flaskó TiborUrológus, ... (Debrecen)

 


Leírás

1985-ben szerzett diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd urológiából tett szakvizsgát 1989-ben. 1985 és 1990 között a Miskolci Megyei Kórház Urológiai Osztályának munkatársa volt, 1990-től kezdve a Debreceni Orvos- és Egészségtudományi Centrum Urológiai Klinikáján dolgozik, ahol 2006-ban igazgatói kinevezést kapott.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

PROSZTATA VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.03.15.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben kb. fél órát kellett várni a soromra.

A tüzetes vizsgálat kevesebb, mint 30 percet vett igénybe, utána az orvos világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Amelett, hogy az orvos kiemelkedően segítőkész, pontos és elképesztően felkészült.

Az ár-érték arány tökéletes.

Professzionalizmus: 10/10
Alapos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT

0



Debrecen - 2019.03.08.

Az időpontfoglalás bonyolult, körülményes, alig-alig lehet elérni a rendelőt, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 1 órán belül fogadtak csak.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam..

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt.





VESE VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

10



Debrecen - 2019.02.15.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majdnem 1 órát kellett várnom.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kevesebb, mint 30 percet vett igénybe, majd közérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat és kezelés egyáltalán nem járt fájdalommal. A gyógykezelést kb. 10 nap fájdalmas lábadozási időszak kísérte.

Az orvosról elmondható, hogy szerfelett jó modorú, fölöttébb figyelmes és nagy tudású szakember.

A kezelésnek előreláthatóan 1-3 hónap múlva lesz vége. Az ár-érték arány kitűnő.

Gondosság: 10/10
Kedves: 10/10
Ajánlanám: Igen!

PROSZTATA VIZSGÁLAT

5.3



Debrecen - 2019.02.01.

Nem az orvosommal találkoztam, hanem a helyettesítő orvossal, aki nem volt elég körültekintő.

Az időpontfoglalás bonyolult, körülményes, alig-alig lehet elérni a rendelőt, majd a rendelőben több, mint 1 egész órát kell várnom.

Az orvos csak felületesen vizsgált meg, melynagyjából 5 percig tartott, ezt követően nem világosan tájékoztatott, nem kaptam megnyugtató magyarázatot.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos nagyjából segítőkész, roppant pontatlan és átlagosan felkészült szakmailag.

Az ár-érték arány jó, de nem szuper.

Gondosság: 2/10
Emberséges: 6/10
Ajánlanám: Nem.