Dr. Halmai ZoltánFül-orr-gégész (Békéscsaba)


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod Dr. Halmai Zoltán közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 12:00 - 13:00
Kedd 18:00 - 19:00
Szerda 17:30 - 18:00
Csütörtök 18:00 - 19:00
Péntek 13:00 - 14:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

orvoslás

Az általános fül-orr-gégészeti vizsgálat mellett Allergia vizsgálat 32 (!) anyagra (az általános 16-20). Szükség esetén CT, MRI, UH, műtéti beutalás, váladékvizsgálatra mintavétel. Bármi egyéb, 35 éves gyakorlattal.

Leírás

Allergia teszt 32-féle anyagra!!! Krákog, szárazon köhög, ég a torka? Lehet, hogy refluxa van, esetleg egyéb? Gége-, garatrák szűrése. Nyelvlenövés megállapítása, megszüntetése pl. beszédhibás gyermekeknél. \"Gombócérzés\" okának tisztázása. Visszatérő orrvérzés kezelése. Orrdugulás, vizes orrfolyás, fülfájás, füldugulás, halláscsökkenés, fülviszketés, arc-, homlok fájdalom, orrváladékozás, gyakori tüsszentés, könnyezés, szemviszketés, torokfájás, rekedtség, torokégés, krákogás, száraz köhögés stb. esetén általános szakvizsgálat, allergia tesztek és bármi más, a szakmámmal összefüggő panaszok vizsgálata és kezelése.Békéscsabán a Főtéri SAS Patika emeletén található a rendelő (Szent István tér 6). CSAK BEJELENTKEZÉSSEL!!!\\\\ Hétvégén, ünnepnapon megbeszélés szerint.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

FÜL, ORR, GÉGE VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

9.9



Békéscsaba - 2019.03.15.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd a rendelőben azonnal fogadtak, nem volt várakozási idő.

A részletes vizsgálat nagyjából negyed óráig tartott, majd az orvos könnyen megérthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat és kezelés közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. A gyógykezelést 1-2 nap fájdalommentes gyógyulálsi időszak kísérte.

Amelett, hogy az orvos módfelett emberséges, körültekintő és szamailag felkészült.

Nem gyógyított meg a kezelés. Az ár-érték aránnyal teljes mértékben meg vagyok elégedve.

Emberséges: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

FÜL,GÉGE VIZSGÁLAT

10



Békéscsaba - 2019.03.11.

semmi

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely nagyjából negyed óráig tartott, aztán világosan és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt.

Az ár-érték aránnyal abszolút meg vagyok elégedve.


Gondosság: 10/10

FÜL VIZSGÁLAT

9.9



Békéscsaba - 2019.02.16.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 15 percen belül fogadtak.

A részletes vizsgálat nagyjából 30 percig tartott, aztán az orvos tisztán, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy kiemelkedően emberséges, körültekintő és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

100%-osan elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Lelkiismeretes: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT

10



Békéscsaba - 2019.02.15.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

A részletes vizsgálat nagyjából negyed óráig tartott, aztán az orvos világosan, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán segítőkész, gondos és nagy tudású szakember.

Az ár-érték aránnyal maximálisan meg vagyok elégedve.

Szakmai felkészültség: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

10



Békéscsaba - 2019.02.08.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

A részletes vizsgálat kicsivel több, mint 5 percig tartott, majd az orvos könnyen megérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat és kezelés alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A kezelés után nem volt lábadozás.

Az orvos módfelett rendes, körültekintő és profi szakember.

A terápia nem oldotta meg a próblémám. Az ár-érték aránnyal kifejezetten elégedetlen vagyok.

Emberséges: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!