Te itt vagy: 

>>>>

Elite Szépségklinika és Orvosi 4D Ultrahang Szakrendelő

Elite Szépségklinika és Orvosi 4D Ultrahang Szakrendelő(Vác)

 


Doppler- Ér UH

Vénák- trombozis, artériák- érszűkület, nyaki ér- carotis

8000 HUF

Hasi- kismedence UH

máj, epe, vesék, lép, hasnyálmirigy, hugyhólyag, prosztata, méh, petefészek

8000 HUF

Izület UH

térd, boka, váll, könyök, csukló, csípő

8000 HUF

Izület UH mind két oldal

térd, boka, váll, könyök, csukló, csípő

12000 HUF

Lágy rész UH

daganatok, emlő, izomsérülés, nyálmirigy, pajzsmirigy, nyirokcsomók, hasfal

8000 HUF

Orvosi 4D ultrahang vizsgálat

Várakozás nélkül, bejelentkezés alapján a legmodernebb technikavál végzett 2D- 3D- 4D ultrahang vizsgálatokat végzünk, orvosi szakvéleménnyel. Kérésére DVD-re rögzítjük vagy fényképet nyomtatunk. A 4D azt jelenti, hogy az általunk látott kép valós időben mozog, így az anyaméhben lévő baba aktivitása is tanulmányozható. Látható a baba mozgása, mosolya, arckifejezése.

13000 HUF

Leírás

A váci Elite Szépségklinika a luxus, az elegancia, és minőségi kezelések otthona. A szalon lenyűgözően látványos kezeléseinek célközönsége az önmagára és környezetére egyaránt igényes fogyasztó. A szalon tulajdonosai számára a legfontosabb, hogy minőségi szolgáltatást tudjanak nyújtani, és hosszú távra megnyerjék vendégeik bizalmát. A kezelésekkel elégedett vendégek szívesen térnek vissza a szalonba, újabb kezeléseket próbálnak ki, miközben az eredmény is mindinkább látható. A szalonvezetés számára az állandó megújulás, és a szakmai tudás adja meg a biztonságot. Szépségünkben - lényünk mások számára érzékelhető jelzéseiben - egyszerre mutatjuk meg egyedi mivoltunk csodáját, lelkünk harmóniáját, és annak kivetülését testünk általános állapotára. Az életmódunk, a környezeti ártalmak, elvárások a tökéletes rendszert is könnyen kibillentik természetes egyensúlyából. Az Elite Szépségklinika szolgáltatásai az eredményeket a legmagasabb technológiát képviselő készülékekkel biztosítják. Az OxyLife arckezelés feltölti a ráncokat, eltünteti a bőrhibákat. A Lift 6 arckezelés az arcizmokat tornáztatva feszesíti a bőrt. Az LPG Endermologie kezelése a tökéletes test titka, a kötőszöveti kezelések tudománya. Az IPL fénykezelés tartós szőrtelenítést, esztétikai hibák eltüntetését valósítja meg. A szépségkezelések hatását növeli a wellness-kabin, az infravörös hő és gőz együttes energiájával. Az átfogó szolgáltatáscsomag több irányból szolgálja az azonos célt: A hosszú távú jó közérzetet, egészséget, a testi-lelki komfortérzetet, a szépséget! Egyszerűen: hiszen a legmagasabb szintű technikai fejlesztésekkel. Tisztán: folyamatosan a legmagasabb minőségben és megbízhatósággal. Tökéletesen: hiszen az eremény látható, érezhető és mérhető. Szépség. Egyszerűen, tisztán, tökéletesen. Ingyenes állapotfelméréssel állunk rendelkezésükre! Legyen ön is az Elite Szépségklinika vendége!

Térkép:

Megbízható vélemények

RÖNTGEN VIZSGÁLAT

10



Vác - 2018.12.28.

Előzékeny

Tökéletes

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd a rendelőben 15 percnél keveseb volt a várakozási idő.

A tüzetes vizsgálat nagyjából negyed óráig tartott, ezután az orvos könnyen megérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos szerfelett rendes, gondos és szamailag felkészült.

Az ár-érték aránnyal teljes mértékben meg vagyok elégedve.

Kedves: 10/10
Lelkiismeretes: 10/10
Ajánlanám: Igen!