Frekvencia Szalon(Szentendre)

 


Bach-virágterápia

A Bach virágterápia az öngyógyítás egyik módszere, amely segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét saját magunkban és az életünkben. A Bach-virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes. Kidolgozója Dr. Edward Bach (1886-1936) angol orvos volt. 38 gyógyító virágot rendszerezett, melyek mindegyike egy-egy pozitív lelki állapotot testesít meg. A virágesszenciákban a növények nem fizikailag vannak jelen, hanem információtartalmukkal, energetikai rezgésükkel. A szervezet felismeri, megérti ezeket a rezgéseket, majd harmóniába hozza a testet, a lelket és a szellemet egymással. A Bach-virágesszenciák finoman a jelen valóságába irányítják a figyelmünket és energiánkat, hogy a fókuszunkat azon tudjuk tartani, amit igazán szeretnénk elérni, vagy amit igazán szeretnénk megélni. A Bach-virágterápia segít, hogy először felismerjük magunkban a negatív érzést és annak jellegét. Elfogadjuk önmagunktól a negatív reakció-mintánkat, majd akarjunk eljutni a megoldáshoz és továbbléphessünk. A Bach-virágterápia az öröm, az elégedettség, a békesség, a hit és szeretet lelkiállapotát hozza el, mutatja meg. Nyugalmat és erőt ad a mindennapok megéléséhez és öröméhez

4000 HUF

Tanácsadás

Az egyéni állapotfelmérés során (testösszetétel, fizikai kondícionális képesség, étekezési szokások) képet kapunk testünk egészségi állapotáról. Ezáltal egyénre szabottan állíthatjuk össze azt a komplex kezelési programot, amellyel a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban tudjuk elérni a kívánt eredményt az egészséges életmód jegyében (testsúlycsökkentés, életvezetési tanácsadás, stresszkezelés, stb..) Személyre szabott táplálkozási program összeállítása: Az ősi ayurveda szerint minden betegség, vagy elhízás alapja a méreganyag lerakódás. A cél, a lerakódások eltávolítása, ezáltal a szervezet salaktalanítása, a vérkeringés javítása és az öngyógyító folyamatok beindítása. Legfőbb szempont az immunrendszer erősítése, a kiválasztó szervek működésének a fokozása és testi-lelki feszültség oldása. Minden embernek saját testtípusának, alkatának megfelelő módon kell táplálkoznia, hogy az étel számára táplálék és orvosság, ne pedig méreg legyen.

8000 HUF

Leírás

A Frekvencia Szalon az egészséges életmód elkötelezett híve. Célunk, hogy minél több ember éljen egészséges életet, ezért is támogatjuk a rendszeres testmozgást és a helyes táplálkozást. Természetes eszközökkel, személyre szabottan segítünk kialakítani egy minőségi és egészséges életformát. Filozófiánk alapja a test a lélek és a szellemi egység harmóniája, egyensúlya. Ennek érdekében szolgáltatásaink úgy épülnek fel, hogy maximálisan hozzájáruljanak az egység helyreállításához, fenntartásához. Szakmai tanfolyamok és képzések segítik munkánkat, hogy az újdonságokról mindig frissen értesültek legyünk, ugyanakkor az 5000 éves múltra visszatekintő ayurvedát is segítségül hívjuk.

Térkép: