Dr. Skriba EszterBelgyógyász, ... (Budapest, V. kerület)

 


Leírás

2001-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. Szülészet-nőgyógyászati gyakornoki képzésemet az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán kezdtem, majd a Szt. Rókus Kórházban és az Állami Egészségügyi Központban folytattam. A Szülészet-Nőgyógyászati Szakvizsgán kiemelten teljesítettem 2009-ben.

Ekkor felvételt nyertem a Szt.János Kórház, Budai Meddőségi Központ orvoscsoportjába. Szülészeti hátterem is a Szt.János Kórház Szülészeti Osztálya lett, ahol megújult szülőszobákban tudjuk a szüléseket végigkísérni.

A Budai Meddőségi Centrumban (BMC), az ország egyik vezető intézményében, teljeskörű meddőségi kivizsgálást és kezelést végzünk. A szülészet-nőgyógyászatnak ez a szűk, ám annál nehezebb területe áll a legközelebb a szívemhez.

2007-től a Magzati Diagnosztikai Központban is dolgozom párhuzamosan. Ennek keretében volt lehetőségem elmélyedni a Down-kór szűrés szakmai hátterében is. Az évek alatt, amit napjainkig is a Magzati Diagnosztikai Központban töltöttem, nagyszámú magzati ultrahang-vizsgálatot végeztem. Megszereztem mind a hazai, mind a nemzetközi jártassági-vizsgákat, vagyis a Fetal Medicine Foundation (FMF- a világ jelenleg egyik legelismertebb genetikai és ultrahang diagnosztikai intézménye) által akkreditált képesítéssel rendelkezem, mely intézet által kifejlesztett módszer a Down-kór szűrésének jelenlegi leghatékonyabb módszere.

2009-ben indítottam el a magánrendelésemet, ahol kiváló technikai háttérrel, szép környezetben, általános nőgyógyászattal, terhesgondozással és természetesen meddőségi problémákkal foglalkozom.

2012-ben született második gyermekem, ezért jelenleg IVF-, vagyis lombik-programokat nem végzek. Ugyanakkor magánrendelésem keretében lehetőség van a teljeskörű meddőségi kivizsgálásra és az egyszerűbb meddőségi kezelésekre. Természetesen a családtervezési tanácsadás, az általános nőgyógyászat és terhesgondozás szintén része a tevékenységemnek. Heti 2 alkalommal ultrahangos-rendelést is végzek a Magzati Diagnosztikai Központban.

Térkép:

Képek: