Dr. Tarkó MihályBelgyógyász, ... (Miskolc)


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod Dr. Tarkó Mihály közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő Zárva
Kedd Zárva
Szerda 16:00 - 20:00
Csütörtök Zárva
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Leírás

1971-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1976-ban belgyógyászatból, 1986-ban endokrinológiából, 2014-ben pedig diabetológiából tett szakvizsgát. Az endokrinológia a belgyógyászat speciális ága, amely a belső elválasztású mirigyek működésének zavarával foglalkozik. A szakrendelés alkalmával a szakorvos a kórelőzmények áttekintése után elbeszélget a pácienssel az aktuális panaszairól és tüneteiről, majd a konzultációt fizikális vizsgálat egészíti ki.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

VIZSGÁLAT

8.7



Miskolc - 2019.01.05.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

Az orvos figyelmesen, de nem elég mélyrehatóan vizsgált meg, amely nagyjából negyed óráig tartott, majd világosan tájékoztatott, de egy kicsit lehetett volna jobban megnyugtató.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvos rendkívül kézséges, rendkívül alapos és szakmájának kiválósága.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem kitűnő.

Alapos: 8/10
Gondosság: 8/10
Ajánlanám: Igen!

PAJZSMIRIGY VIZSGÁLAT

10



Miskolc - 2018.12.21.

Közvetlenseg

Semmi

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kb. 25 percig tartott, utána tisztán, jól érthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvos szerintem kiemelkedően segítőkész, akkurátus és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték aránnyal fölöttébb elégedett vagyok.

Professzionalizmus: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

PAJZSMIRIGY VIZSGÁLAT

10



Miskolc - 2018.11.22.

Figyelmesség

Maradjon igy

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából 5 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Figyelmes: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!