Te itt vagy: 

>>>

Görgényi Szabolcs

Görgényi SzabolcsOrtopéd orvos (Szombathely)

 


Specializációk

Leírás

1996-ban végeztem a PTE általános orvosi karán. Azóta dolgozom a Markusovszky Kórház Ortopéd Sebészeti Osztályán. 2001-ben ortopéd sebészeti szakvizsgát tettem kitűnő eredménnyel. Általános ortopéd sebészeti tevékenységem mellett fő érdeklődési területem a lábsebészet és a mozgásszervi ultrahang. 2003-2005-ig a lábsebészeti ambulanciát vezettem kórházunkban.

2004-től ortopéd szakrendelést végzek Szombathelyen a Vasútegészségügyi Kht. Eü. központjában is, ahol közel 10 éve péntekenként a csecsemőkori ultrahangos csípőficam szűrés népszerű a szülők körében.

Az ortopéd sebészeti felnőtt és gyermkortopédiai műtéteimet ( főleg alsó végtagi és nagyízületi műtétek) a Markusovszky kórházban végzem. Itt szívesen fogalakozom gerincferdülés kezeléssel és a dongaláb gyógyításával is.

Egynapos sebészeti beavatkozásokat ( főleg lábsebészet és arthroscopos műtétek) a Sárvári Kórházban végzek.

Számos tudományos elődásom hangzott el hazai és külföldi kongresszusokon és néhány alkalommal publikáltam magyar szakmai lapokban. A Magyar Lábsebészeti Társaság továbbképzésein és a gyakorlati kurzusokon instruktori feladatokat látok el, a Német Lábsebészeti Társaság támogatásával.

2002 óta van magánrendelésem, az általános ortopédiai betegellátás mellett ultrahanggal kiegészített csecsemő csípőficam szűrést és mozgásszervi UH vizsgálatokat végzek.

Térkép:

Képek: