Centro-Medical(Budapest, XI. kerület)

nyitva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 08:00 - 20:00
Kedd 08:00 - 20:00
Szerda 08:00 - 20:00
Csütörtök 08:00 - 20:00
Péntek 08:00 - 20:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Általános orvosi vizsgálat

A személyes táplálkozási szokások elemzése, valamint a laboratóriumi leletek, szűrővizsgálatok összegzése során a páciens teljes szervezetére vonatkozóan adunk állapotfelmérést és értékelést, amely után a személyre szabott életmód változtatás, diéta és komplex kezelési módszerek következnek.

12000 HUF

Fogyasztómasszázs

Csökkenti a test bizonyos részeinek kerületét, mert egy különleges krémet használva a masszőr „összetöri” a zsírsejteket, ám hosszú távon ezzel a módszerrel is csak akkor érhető el látványos és tartós eredmény, ha a masszázs megfelelő étrenddel és mozgással egészül ki.

6000 HUF

Gerinc funkcionális és statikai vizsgálata

A gerincoszlop funkcionális kapacitása meghatározható egy "gerincegér"-nek nevezett, számítógéppel összekapcsolt eszközzel. A számítógép segítségével grafikus gerincmozgás ábrázolása történik meg álló testhelyzetben, súlyt emelve, valamint előre-, hátra- és oldalhajoláskor a vizsgálat során, így az egyes csigolyák egymáshoz képest történő elmozdulásából következtetni lehet a gerinc stabilitására. Ezt követően az így kialakított kép és adatok alapján, a gerinc körüli izmok állapotát figyelembe véve meghatározásra kerül a komplex terápia módja, formája is.

16000 HUF

Mikrohullám terápia

A nagyfrekvenciás kezelés során a test belsejében meleg képződik (diathermia). A külső hővezetés révén nem lenne lehetséges ilyen jellegű mélységi felmelegedés, mivel a bőrben és subcutisban a vérkeringés idő előtt elszállítaná a meleget. A mikrohullám jelentősen különbözik más nagyfrekvenciás eljárásoktól: átnyomul a zsírszöveten és célzottan melegíti fel az alatta lévő rétegeket, különösen az izomzatot. Ebben segíti a páciens szubjektív melegérzete, amellyel a túladagolást elkerülhetjük. Ez a kontroll más diathermiás kezeléseknél nincsen.

8000 HUF

PET/CT vizsgálat

Orvosi vizsgálatok

259000 HUF

Vákumterápia

Orvosi vizsgálatok

8000 HUF

Candida szűrés

A személyes táplálkozási szokások elemzése, valamint a laboratóriumi leletek, szűrővizsgálatok összegzése során a páciens teljes szervezetére vonatkozóan adunk állapotfelmérést és értékelést, amely után a személyre szabott életmód változtatás, diéta és komplex kezelési módszerek következnek.

18000 HUF

Cardio - CT vizsgálat

Orvosi vizsgálatok

169000 HUF

Sportorvosi vizsgálat

Amatőr és profi, versenyszerű sportolással összefüggő állapotok, betegségek, sérülések megelőzése, kivizsgálása és kezelése.

15000 HUF

Cryoterápia hidegterápia

Orvosi vizsgálatok

8000 HUF

Magnetoterápia mágnesterápia

Orvosi vizsgálatok

8000 HUF

Neurálterápia

Orvosi vizsgálatok

8000 HUF

Polarizált fényterápia

Orvosi vizsgálatok

8000 HUF

Talpmasszázs

Masszázs

6000 HUF

Ultrahangterápia

Az ultrahang fájdalmatlan, mellékhatásokkal nem járó gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, relaxáló, tonizáló hatását alkalmazza.

8000 HUF

8000 HUF

Lézerterápia

A lágy lézerek sejtkárosodást nem okoznak, segítik a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítják a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképzõdését, az ellen-anyagtermelést, a vérkeringést. Csökkentik a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja az egyáltalán nem vagy igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású. A megnövekedett ellen-anyagtermelés javítja a szervezet általános védekezőképességét. Az ödémacsökkentés révén csillapítja az izom és ínfeszültségeket, így a balesetet szenvedett beteg igen hamar megszabadulhat a fájdalmától.

8000 HUF

Lökéshullám terápia

A lökéshullámok gyorsan terjedő akusztikus hullámok, melyeket számos eredetű mozgásszervi panaszok és tünetek esetén sikeresen alkalmazhatunk, mellékhatásmentesen.

8000 HUF

Nyirokmasszázs

Masszázs

6000 HUF

Helicobacter szűrés

a vizsgálat specificitása és szenzitivitása 98–100%-os, magát a Helicobacter pylori baktériumot mutatja ki, így rövid időn belül ellenőrizhető az eradikáció eredményessége. A teszt kiszűri a fals pozitív, illetve a fals negatív eredményeket is.

16000 HUF

Vérnyomás- és EKG-monitorozás

Vércsoport meghatározás vércsoport-diétához és műtéti előkészítéshez is.

16000 HUF

Virtuális colonoscopia

Orvosi vizsgálatok

99000 HUF

Idegsebészeti vizsgálat

Szakorvosi vizsgálat a központi idegrendszeri (agy és gerincvelő), illetve környéki idegrendszeri betegségekben fellépő panaszok és tünetek tisztázására.

15000 HUF

Leírás

A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelőben a modern szakorvosi diagnosztikai és terápiás eljárások mellett kiemelt szerepet tulajdonítunk a szervezetre nem ártalmas, természetes gyógymódok alkalmazásának, melyek együttes felhasználásával a legmegfelelőbb és leghatásosabb egyénre szabott kivizsgálásokat és kezeléseket tudjuk elvégezni, rövid várakozási időn belül. Számunkra az Ön egészsége az első és legfontosabb. Rendelőnkben magas színvonalú, betegközpontú szakorvosi ellátást biztosítunk kellemes, nyugodt környezetben. Az előjegyzési időpontokat szigorúan betartjuk, várakozási idő nincs, pácienseink kivizsgálására, kezelésére, tájékoztatására, kérdéseik megválaszolására mindig elegendő időt biztosítunk. Sürgős esetben lehetőség van soron kívüli szakorvosi ellátásra is, amennyiben a körülmények azt indokolják és lehetővé teszik, előzetes telefonon történt bejelentkezés alapján. Pácienseink számára lehetőséget biztosítunk telefonos szakorvosi konzultációra és tanácsadásra is, természetesen ez nem helyettesítheti a megfelelő szakorvosi vizsgálatot. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat nem rendelőnkben, hanem szerződéses szolgáltató partnereinknél végezzük teljes körű ügyintézéssel, rövid várakozási idővel. Az alkalmazott terápiás eljárások és a képalkotó diagnosztikai vizsgálatok előtt szakorvosi vizsgálat és konzultáció minden esetben kötelező, még akkor is, ha a páciens máshol már részt vett orvosi vizsgálaton! A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelő az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral nem áll szerződéses jogviszonyban, ezért OEP térítéses vizsgálatot nem végzünk. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja rendelőnket, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Térkép:

Megbízható vélemények

SPORTORVOSI VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.03.29.

Nem tudok ilyet

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely nagyjából 45 percig tartott, aztán világosan és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos szerintem rendkívül kézséges, figyelmes és profi szakember.

Az ár-érték aránnyal nagyon elégedett vagyok.

Emberséges: 10/10
Lelkiismeretes: 10/10
Ajánlanám: Igen!