Te itt vagy: 

>>>

Dr. Gunther Tibor

Dr. Gunther TiborOrtopéd orvos (Győr)

 


Specializációk

Amire megoldást nyújt

Leírás

1991-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett diplomát cum laude minősítéssel, ezt követően 1996-ban ortopédiából, 2003-ban pedig traumatológiából tett szakvizsgát. 2001-ben Ph.D. tudományos fokozatot szerzett. 1991 és 1996 között a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház segédorvosa volt, 1996 és 2007 az ORFI-HIETE Ortopédiai Tanszékének adjunktusaként, valamint a Budai Irgalmasrendi Kórház főorvosaként dolgozott. 2007 óta a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Traumatológiai, Orthopaediai és Kézsebészeti szakmacsoportjának szakmacsoport-vezető főorvosa, másodállásban pedig a SZIE Petz Lajos Egészségtudományi Intézet egyetemi docense.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

CSIPŐIZÜLET VIZSGÁLAT

10



Győr - 2019.03.18.

nem találok olyat

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

A részletes vizsgálat kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, ezt követően az orvos könnyen megérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos szerintem kiemelkedően segítőkész, pontos és profi szakember.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem kiváló.

Aprólékos: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

JOBB TERD IZULETI VIZSGALAT VIZSGÁLAT

10



2019.03.01.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben kb. fél órát kellett várni a soromra.

A tüzetes vizsgálat kicsivel több, mint 5 percig tartott, ezt követően az orvos tisztán, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról elmondható, hogy rendkívül kedves, figyelmes és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Maradéktalanul elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Szakmai felkészültség: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!

LABFAJASSAL KAPCSOLATOS VIZSGÁLAT

9.5



Győr - 2019.02.01.

Egy talalkozasbol nem tudom megitelni.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely nagyjából negyed óráig tartott, utána világosan, jól érthetően tájékoztatott, de lehetett volna jobban megnyugtató.

A vizsgálat enyhén fájdalmas volt. Az orvosról elmondható, hogy bámulatosan emberséges, pontos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem kiváló.

Professzionalizmus: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VÉLEMÉNYT KÉRTEM, HOGY CSÍPŐPROTÉZIS BEÜLTETÉSE MENNYIRE FONTOS. VIZSGÁLAT

10



Győr - 2019.01.11.

Emberi hozzámállás, és pozitív, biztató beszélgetés.

-

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kb. 25 percig tartott, utána világosan és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos szerintem szerfelett emberséges, aprólékos és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték arány példás.

Lelkiismeretes: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!