Dr. Mojzes MáriaPszichiáter, ... (Baja)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

ADHD FELMÉRÉS VIZSGÁLAT

10



Baja - 2019.03.29.

...

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kb. egy óráig tartott, utána közérthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról elmondható, hogy rendkívül kedves, precíz és felkészült szakember.

Az ár-érték aránnyal mélységesen meg vagyok elégedve.

Gondosság: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ADHD FELMÉRÉS VIZSGÁLAT

10



Baja - 2019.03.29.

...

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 15 percen belül fogadtak.

A tüzetes vizsgálat több, mint 1 órát vett igénybe, utána az orvos könnyen megérthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos rendkívül kézséges, figyelmes és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány kiváló.

Lelkiismeretes: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ADHD FELMÉRÉS VIZSGÁLAT

10



Baja - 2019.03.29.

...

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

A tüzetes vizsgálat több, mint egy óráig tartott, ezt követően az orvos világosan és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos igazán jó modorú, körültekintő és profi szakember.

Az ár-érték arány kiváló.

Szakmai felkészültség: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!