Dr. Pálffy ImreNőgyógyász, ... (Budapest, III. kerület)

 


Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

KOMPLEX NŐGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLAT VIZSGÁLAT

9.5



Budapest - 2019.01.11.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

A tüzetes vizsgálat kb. 10 percig tartott, aztán az orvos könnyen megérthetően és nyugalmat adóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat nem nagyon járt fájdalommal, csak kellemetlen volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finom modorú, alapos és szakmájának kiválósága.

Az ár-érték arány jó, de nem kifogástalan.

Szakmai felkészültség: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

CYTOLÓGIA VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2018.11.22.

Kedves és figyelmes

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kb. 25 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy bámulatosan finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Emberséges: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2018.11.22.

Pozitív,magabiztos megjelenésű hölgy, azonnali megoldóképességel rendelkező.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából 30 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Lelkiismeretes: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

HÜVELYI ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Budapest-3 - 2018.11.16.

pontos idő. preciz

nomcs

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kb. 3-4 pecig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Figyelmes: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

Szokásos nőgyógyászati rákszűrő vizsgálat

9



2018.10.18.

minden rendben volt

nincs ilyen

éves vizsgálat miatt kerestem fel az orvost. Az orvos alapos, kedves és figyelmes volt. 15 perc alatt mélyrehatóan megvizsgált, majd könnyen érthetően tájékoztatott az állapotomról és teljesen megnyugtatott. A kezelés teljesen fájdalommentes volt. Az orvos szakmailag teljesen felkészült és végig személyreszabottan tájékoztatott. A kezelés segített, de teljesen nem oldotta meg a problémám. Az időpontfoglalás egyszerű volt és gyorsan kaptam időpontot, majd a rendelőben azonnal fogadtak, nem volt várakozási idő. Szakmai felkészültség: 5/5 Figyelmes: 5/5 Ajánlanám: Igen!