Te itt vagy: 

>>>>

LADY'S DOCTOR Kft. Szülészet - nőgyógyászat

LADY'S DOCTOR Kft. Szülészet - nőgyógyászat(Győr)

zárva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 08:00 - 14:00
Kedd 08:00 - 14:00
Szerda 08:00 - 14:00
Csütörtök 08:00 - 14:00
Péntek 08:00 - 14:00
Szombat 08:00 - 12:00
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Diagnosztika
Nőgyógyászat
Orvosi kezelés

Aura diagnosztika

nőgyógyászati vizsgálatok

3000 HUF

Csontritkulás kezelése

nőgyógyászati vizsgálatok

3000 HUF

Leletek értékelése

nőgyógyászati vizsgálatok

3000 HUF

Receptírás

nőgyógyászati vizsgálatok

1000 HUF

Cytologia

nőgyógyászati vizsgálatok

10000 HUF

Cytologia + HPV szűrés

nőgyógyászati vizsgálatok

18000 HUF

HPV teszt

nőgyógyászati vizsgálatok

8000 HUF

IUD felhelyezés

A méhen belüli fogamzásgátlás kényelmes, megbízható és gazdaságos formáját két módszer jelenti: az ún. IUD és az ún. IUS. Az IU rövidítés mindkét esetben az intrauterin kifejezést takarja, amelynek magyar megfelelője a méhen belüli szókapcsolat (intra=belül, uterus=méh). A méhen belüli eszköz (intrauterine device=IUD) kisméretű, T-alakú, műanyagból készül, és a méh üregébe kell felhelyezni a terhesség megelőzése céljából. Vannak olyan IUD-k, amelynek hosszanti felületét vékony rézréteggel vonják be, a végéhez pedig keskeny műanyagszál (jelzőszál) csatlakozik, ennél fogva lehet könnyen eltávolítani a méhüregből. Újabb keletű a hormontartalmú (levonorgestrel) eszköz (IUS MIrena), amely így tulajdonképpen kettős hatást fejt ki, egyrészt mechanikusan, mint eszköz, másrészt a folyamatosan leadott sárgatesthormon tartalma miatt. Hogyan működik az IUD? Működésének lényege a megtermékenyített pete beágyazódásának meggátlása, valamint hogy megelőzze a spermiumok eljutását a petesejthez, mivel megváltoztatja a méhnyálkahártya állapotát. Elképzelhető, hogy az IUD-behelyezésre a szervezet gyulladásos reakcióval válaszol, (tehát a méhnyálkahártya belső felszíne). A rézről ismert, hogy oxidációs hatása révén a méh belső környezetét megváltoztatja. Mindezek megakadályozzák, a spermiumok és a petesejt mozgását, mobilitását, csökkentik életképességüket. A hormontartalmú IUS (MIRENA) a levonorgestrel nevű (szintetikus progeszteron) hormon leadásával is hat. A minipill is ezt tartalmazza, és bizonyos kombinált fogamzásgátlók szintén. A progeszteron megvastagítja ÉS SŰRŰVÉ TESZI a méhnyak nyákját, így a spermiumok nehezebben tudnak feljutni a méh üregébe.

4000 HUF

Terhesgondozás

A terhesgondozás komplex egészségügyi szolgáltatás, amely a szülész-nőgyógyász szakorvos, háziorvos, védőnő és a gyermeket váró nő együttműködésén alapul. A fogamzást már otthon elvégezhető vizeletteszttel lehet először bizonyítani, majd ezután az ultrahangvizsgálattal mutatjuk ki méhen belül a petezsákot. Ezen leletekkel jelentkezik ma kismama a védőnőnél. Ő kiállítja a Várandós anya gondozási könyvét, mely fontos dokumnetum a majdan megszülető gyermek regisztráláshoz, anyakönyvezéséhez.

2000 HUF

Ultrahang vizsgálat

nőgyógyászati vizsgálatok

4000 HUF

Hormonzavar kivizsgálása, kezelése

nőgyógyászati vizsgálatok

3000 HUF

Leírás

25 éve vagyok orvos, Győrben dolgozom magánpraxisomban. Nőként átérzem nőtársaim problémáit, testünk jeleit, hormonális és lelki változásokat és segítek ebben megoldást találni különböző módszerekkel, gyógyszerekkel.

Térkép: