Dr. Kerner GáborNőgyógyász, ... (Szigetvár)

 


Leírás

1988-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. 1988 és 1994 között a Bonyhádi Városi Kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztályának munkatársa volt, majd 1994 és 1995 között a Pécsi Orvostudományi Egyetem Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás intézetében dolgozott. Később a Baranya Megyei Kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztályán és a Bonyhádi Kórházban végzett gyógyító tevékenységet, míg az egészségügyi átszervezéseknek köszönhetően az osztálya meg nem szűnt. Jelenleg hétfői, keddi és csütörtöki napokon a Nagyatádi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán dolgozik főorvosként. Emellett a Szigetvári Kórház Szülészeti Osztályán, valamint pécsi magánrendelésén végez szűrő- és gyógyító tevékenységet.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

NŐGYÓGYÁSZATI RENDELÉS VIZSGÁLAT

9.6



Szigetvár - 2019.02.15.

Nem tudom

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben kb. fél órát kellett várni a soromra.

A vizsgálat lehetett volna alaposabb, de azért figyelmesen vizsgált meg az orvos, ami nagyjából negyed óráig tartott, majd az orvos világosan, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat.

Az ár-érték arány kiváló.

Emberséges: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!