Specializációk

Szakterületek

Diagnosztika
Mozgásszervi rehabilitáció
Orvosi kezelés

Arany csomag

Arany csomagunkat 10.500 Ft-ért kínáljuk, mely magában foglalja a teljes vizsgálatot (2D/3D/4D ultrahang vizsgálat zenei aláfestéssel DVD lemezre rögzítve, a vizsgálat során rögzített fotók CD-re vagy saját pendrivera írva, valamint egy kiválasztott kép fotóminőségben nyomtatva). A vizsgálat időtartama szükség szerint minimum 30 perc, maximum 60 perc. Amennyiben a BABA nem mutatja meg magát (elhelyezkedése miatt nem látható az arca és a neme) és nem sikerül megfelelő felvételt készíteni, úgy igény esetén másik vizsgálati időpontot adunk, amikor csak a 3D/4D beállítással megpróbálunk értékelhető felvételt készíteni maximum 20 perc időtartamban természetesen térítésmentesen.

10500 HUF

Bronz csomag

Bronz csomagunkat 6.500.Ft-ért kínáljuk, mely tartalmazza a teljes vizsgálati csomagot (2D/3D/4D ultrahang vizsgálat DVD, CD nélkül, egy ajándék fotóval). A vizsgálat időtartama igény szerint 20-30 perc. Bronz csomag esetén sajnos nem áll módunkban extra időpontot előjegyezni, ha a BABA nem mutatja meg magát (elhelyezkedése miatt nem látható az arca és a neme).

6500 HUF

Ezüst csomag

Ezüst csomagunkat 8.500 Ft-ért kínáljuk, mely tartalmazza a teljes vizsgálati csomagot (2D/3D/4D ultrahang vizsgálat zenei aláfestéssel DVD lemezre rögzítve). Valamint egy kiválasztott fotót kinyomtatva. A vizsgálat időtartama igény szerint 30-45 perc. Ezüst csomag esetén sajnos nem áll módunkban extra időpontot előjegyezni, ha a BABA nem mutatja meg magát (elhelyezkedése miatt nem látható az arca és a neme).

8500 HUF

Terhességi kontroll vizsgálat 2D

Néha előfordul, hogy a Pocaklakó már odabent elkezd ellenkezni szülei akaratával és a vizsgálat ideje alatt nem törekszik az együttműködésre. A "magzati pszichológia" jelenlegi fejlettsége mellett a Pocaklakó befolyásolásának leg beváltabb módszere a "lekenyerezés", vagyis a finom, általa is kedvelt jellemzően édességgel való serkentés. Rendelőnkben a vizsgálat előtt (ha időben érkeznek) megkínáljuk önöket egy kávéval, cappuccinóval , esetleg teával, melyek serkentőleg hatnak nemcsak az Anyukára, hanem Magzatára is. Ez azért lehet jótékony hatással a vizsgálat sikerére, mert ha a Baba a vizsgálat alatt aktív, úgy nagyobb a jól sikerült felvétel esélye azáltal, hogy valószínűleg nem arccal a méhlepénybe fordulva alussza végig az egészet. A felsorolt serkentőkön túl a saját tapasztalat alternatíváit is érdemes lehet bevetni a siker érdekében. Valószínűleg minden Kismama rendelkezik saját tapasztalattal is a tekintetben, hogy mivel lehet szükség esetén élénkíteni Gyermekét odabent. Szonográfusunk tapasztalattal rendelkezik arról is, hogy mikor érdemes esetleg a pozícióváltás vagy egy kis anyai testmozgás az ügy érdekében. Reméljük, hogy mindent egybevetve sikerül a Pocaklakó együttműködését minden alkalommal elérnünk az Ön és ezáltal a mi megelégedésünkre. Tegyük mindehhez hozzá azt is, hogy évek múlva Gyermekének is öröme telhet abban, ha látja majd milyen is volt Anya pocakjában.

5000 HUF

Leírás

Az eljárás egy kórházi protokoll szerint végzett ultrahang vizsgálattal kezdődik 2D módban, melynek során egy kiemelkedő minőségű Samsung –Medison ultrahang készülékkel áttekintjük a magzat szerveit, ellenőrizzük a terhességi kor alapján a baba méreteit, vizsgáljuk a szívműködést (ennek kedvelt eleme a magzati szívhang hallgatása a beépített hangszórók segítségével) ellenőrizzük a magzatvíz mennyiségét melynek a normálistól való eltérése többféle rendellenességre utalhat. A készülék digitális képalkotó szoftverének köszönhetően már ez a vizsgálati szakasz is élvezhető a kismama számára, ugyanis a kórházi vizsgálattal szemben rendelőnkben egy nagyképernyős Full HD plazma televízión szemlélheti a látottakat mind az anyuka, mind kísérője. Ha mindent rendben találunk (ebben bízunk minden esetben), akkor jön a még látványosabb rész. A készüléket átváltjuk 3D illetve LIVE 3D(4D) módba. Ez a technológia az mely valóban túlmutat a kórházi vizsgálaton a kényelmi szempontoktól eltekintve. A 2D módban síkmetszeti kép keletkezik, a magzatról vagy a vizsgált szervről. A 3D technika lényege az előbbivel szemben úgy működik, hogy rövid időn belül nagyszámú síkmetszetet készít melyekből egy szoftver leképezi a vizsgált felületet és árnyékolást szimulál, így hozva létre élethű képet a Babáról. A LIVE 3D (4D) mód alkalmazása során másodpercenként 3D-s képet hoz létre és ezeket folyamatában megjelenítve válik lehetővé akár a magzati mozgás méhen belüli szemlélése is valós időben. A köznyelvben ezt nevezzük BABAMOZInak. A vizsgálat során bármely módban a látott kép egy gombnyomással befagyasztható és bármely irányban elforgatható. Fontos tudni hogy az ultrahang vizsgálatokról a több évtizedes tapasztalatok és ellenőrzések alapján tényként állítható, hogy semmilyen negatív hatása nincs sem a magzatra sem az anyukára nézve ellentétben pl. a röntgen technológiával. A teljes eljárás DVD lemezen rögzítésre kerül és CD-n jpeg formátumban rögzített fotókat, valamint a vizsgálat után a rögzített képek közül egy kiválasztottat kinyomtatva is megkap a Kismama. Igény esetén több fotó nyomtatására is van lehetőség.

Térkép: