Te itt vagy: 

>>>>

Dr. Varga Viktória bőrgyógyász szakorvos a Helia-D Professional bőrgyógyász szakértője

Dr. Varga Viktória bőrgyógyász szakorvos a Helia-D Professional bőrgyógyász szakértője(Debrecen)

zárva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 12:00 - 15:00
Kedd 13:00 - 18:00
Szerda Zárva
Csütörtök 13:00 - 18:00
Péntek 09:00 - 12:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Bőrgyógyászat
Orvosi kezelés
Orvosi vizsgálat
Plasztikai sebészet

60000 HUF

8000 HUF

Derma-roller kezelés

A kezelés elve azon a tudományos megfigyelésen alapul, hogy a bőrfelszínén keletkezett mikro-sérülések közvetlen környezetében a sejtek kollagén rost termelése megnövekedett, a bőr feszesebbé, ránctalanabbá vált, mely fiatalabbá tette a bőr látványát. A Derma-roller egy olyan henger, amelynek palástján különböző hosszúságú (0,5 mm-től 1,5 mm) és átmérőjű (0,07 mm-től 0,25 mm) tüskék vannak. A hengert végigtolva a kezelendő bőrfelületen a tüskék szabályos távolságban mikro-sérüléseket ejtenek a bőrön. Az orvosi alkalmazásra szánt 1 mm fölötti hosszuságú tüskék esetében akár vérző sérüléseket is okozhatunk. A sérülések azonnal új kollagén és elasztin rost állomány termelődéséhez vezetnek. Az eljárás így az egyébként egészséges bőr mélyebb rétegeinek károsítása nélkül jelentős mértékben fokozza a bőr feszességét, az apró ráncok mélységének csökkenését és a bőr természetes megújító folyamatait. Miután csak a felhám érintett, a regenerálódás rendkívül gyors és hatékony. A tüskék okozta mikro-csatornákon keresztül rendkívül jó hatásfokkal lehet különféle hatóanyagokat célzottan a kezelt területre juttatni.

25000 HUF

Felületes érzéstelenítésben végzett kisműtét,szemölcs, fibroma eltávolítás 5 db-ig

A bőrünkön évek során, lassan többféle, általánosan szemölcsnek elnevezett jóindulatú bőrelváltozás alakulhat ki.

8000 HUF

Felületes érzéstelenítésben végzett kisműtét,szemölcs, fibroma eltávolítás 6-12 db

A bőrünkön évek során, lassan többféle, általánosan szemölcsnek elnevezett jóindulatú bőrelváltozás alakulhat ki.

15000 HUF

Kémiai hámlasztás

A kémiai hámlasztás egy speciális kezelés, mellyel a bőr megújulását idézzük elő. Az eljárás során olyan kémiai anyagokat juttatunk a bőr felszínére, melyek „hólyagképződést” okoznak, és ezt követően a bőr lehámlik, majdnem úgy, mintha napégést szenvedett volna. Az új bőr megfiatalodik, kevésbé ráncos, sima, selymes tapintatú, és a színe is világosabb. Az eljárás alkalmazható az arcon, nyakon, kezeken. Lehet kezelni vele napfénykárosodást szenvedett bőrt, ráncokat, pattanásos bőrt, apró hegeket, terhesség során kialakult májfoltokat. Mélyebb ráncok, behúzott és túlsarjadt hegek esetében viszont nem javasolt. Kombinálható egyéb eljárásokkal, mint a ráncfeltöltés. Legjobb eredményt világos bőrű és hajú pácienseknél lehet elérni. A sötétebb bőrszínűeknél egyéni elbírálás alapján lehet eljárni, azonban a bőr színében bekövetkező, esetleg kedvezőtlen változásokkal számolni kell. Az eljárás során a megtisztított bőrre visszük fel a hámlasztó anyagot, mely lehet tejsav, glikolsav, triklór-ecetsav, szalicilsav, karbolsav (fenol). Hámlasztás előtt szükséges lehet a rendszeresen szedett gyógyszerek elhagyása, mint például az izotretinoin készítmények, orális fogamzásgátló. Hámlasztás után viszont antibiotikum, vagy vírus ellenes készítmény szedése is szükségessé válhat. Minden esetben fényvédő krémet kell a kezelés után használni, még a téli időszakban is, és kerülni kell a napfényt, természetesen szolárium használat szóba sem jöhet. A kezelés alatt és utána a páciensek égő érzésről számolnak be, melyet enyhe feszülő érzés követ, mielőtt a bőr lehámlik. Mély hámlasztásnál akár helyi érzéstelenítő használata is szükséges lehet. A bőrt a kezelés után azonnal hűteni kell. Hámlasztást követően a bőr kipirosodik, és 3-7 nap alatt lehámlik. Az alkalmazott kémiai anyagtól, a kezelés mélységétől, valamint a bőr típusától függően a felületes hámlasztást 1-4 hetente, mély hámlasztást félévente, vagy évente ismételhetjük. A bőr megújul, de ezzel együtt jár, hogy sokkal érzékenyebbé válik külső hatásokra, fokozottabban kell ápolni, és a fényvédelemről nem szabad megfeledkezni, mert könnyen barna foltok jelenhetnek meg a kezelt felületen az UV-fény hatására. Vannak a kezelésre jobban és kevésbé jól reagáló bőrtípusú emberek. Lehetnek a kezelésnek olyan hatásai, melyek a leggondosabb kezelés ellenére is kialakulhatnak bizonyos bőrtípusú embereknél. Előfordulhat, hogy egyenetlenül pigmentálódik a bőr, aki hajlamos hegképződésre, annak hegek jelenhetnek meg a bőrén. Ha ilyen tapasztalatuk van korábbról, arról előre tájékoztassák a kezelőorvost.

20000 HUF

5000 HUF

Botox kezelés 1 ampulla 50 egység beadása

A kezelés előtt felmérjük, hogy mely területekre és milyen mennyiségben szükséges az injekció. A kezelés költségét is ez alapján állapítjuk meg. A botulinum toxin beadását egységekben számoljuk, egy ampulla Vistabel injekció 50 Egység botulinum toxint tartalmaz. A kezelést a bőr fertőtlenítésével kezdjük, majd a kijelölt pontokba beszúrjuk a botulinum toxint. Érzéstelenítés nem szükséges. A kezelés kb. 15 perc, a hatása néhány napon belül elkezd kialakulni, és általában három, négy hónapig tart. Ha a kezelést nem ismételjük, a korábbi ráncok visszatérnek.

30000 HUF

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

A hyaluronsav a kötőszövetben megtalálható anyag, a sejtek építőanyaga. Nagyobb mennyiségben van a szem környékén, az ízületekben, porcban. A ráncfeltöltéshez használt hyaluronsavat szintetikusan állítják elő. Gél formában gyártják, térfogat kitöltő, vízmegtartó képességgel rendelkezik. Visszaadja a bőr rugalmasságát, frissességét.

50000 HUF

Hyaluronsavas ráncfeltöltés Ajakfeltöltés Revanesse Lips töltőanyaggal/ml

A hyaluronsav a kötőszövetben megtalálható anyag, a sejtek építőanyaga. Nagyobb mennyiségben van a szem környékén, az ízületekben, porcban. A ráncfeltöltéshez használt hyaluronsavat szintetikusan állítják elő. Gél formában gyártják, térfogat kitöltő, vízmegtartó képességgel rendelkezik. Visszaadja a bőr rugalmasságát, frissességét.

60000 HUF

6000 HUF

Kontroll vizsgálat díja

Bőrgyógyászat

4000 HUF

Recept írás

Bőrgyógyászat

2000 HUF

Leírás

Bizalmát megköszönve, szolgáltatásainkat maximális odafigyeléssel, szakértelemmel, diszkrécióval végezzük. Kérjük, hogy amennyiben kérdése van, forduljon telefonon keresztül, illetve emailben hozzánk!
http://www.facebook.com/vargaesztetika

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

KEZELÉS

10



Debrecen - 2019.03.04.

semmi

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, majd a rendelőben azonnal fogadtak, nem volt várakozási idő.

Az orvos világosan és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A kezelés alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A kezelés után nem kellett lábadozni.

Az orvos kiemelkedően kedves, fölöttébb figyelmes és nagy tudású szakember.

A kezelésnek várhatóan több, mint 4 hónap múlva lesz vége. Az ár-érték arány tökéletes.


Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

0



Debrecen - 2019.02.15.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

A vizsgálat .

A vizsgálat és kezelés közben egyáltán nem éreztem fájdalmat.