Dr.Shine:Dr. Varga Viktória(Berettyóújfalu)

 


Specializációk

Szakterületek

Bőrgyógyászat
Nőgyógyászat
Orvosi kezelés
Plasztikai sebészet

Leírás

Nagy hangsúlyt fektetek a gyerekellátásra, a krónikus betegek gondozására, a dokumentált melanoma szűrésre. Külön rendelésen végzem a sebészeti beavatkozásokat, és a kozmetológiai kezeléseket.

Térkép:

Megbízható vélemények

BŐRGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLAT

9.9



Berettyóújfalu - 2019.01.01.

Határozottság

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kicsivel több, mint 5 percig tartott, aztán világosan tájékoztattot és megnyugtató magyarázatot kaptam.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos módfelett rendes, figyelmes és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték aránnyal teljes mértékben meg vagyok elégedve.

Kézséges: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

BŐRGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLAT

9.5



Berettyóújfalu - 2018.11.30.

Nagyon kedves ,maximálisan figyel a betegekre

Ugy jó ahogy van

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

A vizsgálat lehetett volna alaposabb, de azért figyelmesen vizsgált meg az orvos, ami kicsivel több, mint 5 percig tartott, utána az orvos világosan, jól érthetően és biztonsgáot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Emberséges: 10/10
Lelkiismeretes: 10/10
Ajánlanám: Igen!