Te itt vagy: 

>>>

Dr. Körtvélyessy Katalin Ildikó

Dr. Körtvélyessy Katalin IldikóGyermekorvos (Szolnok)

 


Specializációk

Leírás

Dr. Körtvélyessy Katalin, a szolnoki XII. sz. gyermekkörzet gyermekorvosa vagyok, Szandaszőlősön lakom. Debrecenben diplomáztam 1989-ben.
A gyermekgyógyászat gyakorlatát a szolnoki Hetényi Géza Kórház Gyermekosztályán, Pintér Sándor professzor úrtól tanultam, ahol 1995-ig dolgoztam.
Csecsemő- és gyermekgyógyászatból 1994-ben szereztem szakvizsgát, ezt követően pedig iskolaegészségtanból és ifjúságvédelemből szakvizsgáztam.
A XII. sz. gyermekkörzetet 1995-ben pályáztam meg, ahol azóta is dolgozom.
A háziorvosi munka mellett a szandaszőlősi bölcsőde és óvodák gyermekorvosi szakellátását is biztosítom.
A munkám során azt tapasztaltam, hogy a szülőket a hagyományos orvoslás mellett, a különböző alternatív lehetőségek is érdeklik, ezért részt vettem egy nemzetközi homeopátiás képzésen (szelíd módszer a szervezet öngyógyítására), ahol CEDH diplomát szereztem.
Szakmai pályafutásomat az a törekvés irányítja, hogy az orvos-beteg kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom legyen, tudatosítani a szülőkben és gyerekekben a család és az egészséges, preventív életmód fontosságát.
Folyamatosan törekszem arra, hogy továbbképzésekkel biztosítsam a lehető legjobb színvonalú szakmai tevékenységet.
Minden kedves betegemet korszerű rendelőben fogadok, amelyet saját erőből és pályázatok útján alakítok az elvárásoknak megfelelően.

Térkép:

Képek: