Divina Plasztikai Sebészet(Budapest, XII. kerület)

 


Specializációk

Szakterületek

Plasztikai sebészet

Ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltés során ideiglenes (például kollagén vagy saját zsír) vagy végleges (például szilikonolaj) töltőanyagot fecskendeznek az ajakba. A beavatkozás mindössze fél óráig tart.

50000 HUF

Fülplasztika

A fül tövénél ejtett bemetszés szinte heg nélkül múlik el, és már búcsút is inthet az elálló fülektől. A fülplasztika segítségével számtalan típusú (veleszületett, illetve balesetből származó) rendellenesség korrigálható, és a páciens egy hét pihenés után újra dolgozhat.

190000 HUF

Hasplasztika

A szülés után, az idő múlása vagy hirtelen súlyveszteség miatt megereszkedő hasi bőrt eltávolítják.

550000 HUF

Mellfelvarrás

A mellfelvarrással a szülés vagy az idő múlása miatt megereszkedett mell visszanyerheti régi feszességét. Ha a kebel túl nagy, a felvarrással párhuzamosan mellkisebbítés is végezhető.

490000 HUF

Mellkisebbítés

A túl nagy keblekkel rendelkező hölgyeket gyakran kínozza hát- vagy nyakfájás. A kívánt tömegű mellszövetet eltávolítják a keblekből, illetve a bimbókat igény szerint átalakítják, hogy a mell új formájában is esztétikus legyen. Mellkisebbítést férfiakon is végeznek.

550000 HUF

Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás során egy sóoldattal vagy szilikongéllel töltött, szilikon falú implantátumot ültetnek be a valódi mellszövet alá. Az eljárást altatásban végzik, és mindössze egy-két órát vesz igénybe. A plasztikai műtét ára az implantátum fajtájától is függ.

600000 HUF

Orrplasztika

Ha túl hosszú, túl rövid, túl széles vagy görbe, műtéti úton olyan orrot kaphat, mely méltó dísze lesz arcának. Az orrplasztikának két fajtája létezik, zárt és nyitott, előbbi esetében semmiféle heg nem marad, hiszen minden beavatkozást az orrlyukon keresztül végez az orvos. Hátránya viszont, hogy nem fér hozzá olyan jól a porchoz és csonthoz, mint a nyitott plasztika esetében.

490000 HUF

Leírás

Plasztikai sebészet Budapesten, plasztikai műtétek férfiaknak és nőknek, test és arcplasztika, szemhéjplasztika, ajaktöltés, ráncfeltöltés, nyak és tokaplasztika, mellnagyobbítás saját zsírral, szilikon implantátum beültetése, mellfelvarrás és emlő korrekciós műtétek, mellkisebbítés. Szülés utáni hasplasztika, zsírleszívás, fenékplasztika implantátummal, combplasztika, vádlinagyobbítás implantátummal, felkarplasztika, elálló fülek korrekciója plasztikai sebész segítségével Budapesten. Elérhető árak, barátságos hozzáállás, teljes körű nyomon követés a gyógyulás során.

Térkép: