Te itt vagy: 

>>>>

Dr. Környei László

Dr. Környei LászlóGyermekorvos, ... (Budapest, IX. kerület)

 


Specializációk

Leírás

Fő szakterülete a gyermekkerdiológia. Az újszülött-, csecsemő-és gyermekkori szívbetegségek eredete lehet veleszületett vagy szerzett. A statisztikai adatok szerint közel száz gyermekből egynél valamilyen veleszületett szívfejlődési rendellenesség előfordul. Az ilyen típusú betegségek nagyon különbözőek lehetnek, gyakran spontán vagy gyógyszeres kezelésnek köszönhetően elmúlnak, ugyanakkor előfordulnak súlyos esetek is, mikor nem ritka az, hogy életmentő szívműtéthez kell folyamodni. A fentieken túl szerzett szívbetegségek is kialakulhatnak gyermekkorban. Nagyon fontos a tünetek időben való felismerése és korai diagnosztizálása.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

SZÍVULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.03.22.

Szerintem semmin.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben hosszú volt a várakozási idő, több mint 45 perc alatt kerültem sorra.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely nagyjából 30 percig tartott, majd tisztán, jól érthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. A gyógykezelést 1-2 nap fájdalommentes lábadozási időszak kísérte.

A véleményem az orvosról, hogy igazán rendes, gondos és szakmailag felkészült volt.

A terápia nem oldotta meg a próblémám. Az ár-érték arány jó, de nem ideális.

Precízitás: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

SZÍV ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.03.15.

Minden tökéletes volt! Picit csúszott a rendelés, műtét miatt.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben több, mint 1 teljes órát kellett várni a soromra.

A részletes vizsgálat kb. 45 percig tartott, majd az orvos könnyen megérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvos igazán emberséges, figyelmes és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem kitűnő.

Kézséges: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!