Lélek-Harmónia(Budapest, XI. kerület)

 


Specializációk

Szakterületek

Pszichológia

Coaching

a találkozások gyakoriságát, a hatékonyság szempontjából szükséges módszereket az Ön igényeinek / szükségleteinek felmérését követően határozzuk meg közösen.

18000 HUF

Egyéni konzultáció / tanácsadás

1-5 foglalkozás, mely alatt egy aktuális kérdésére irányul a beszélgetés. Célunk a probléma megbeszélése, elemzése és megértése.

8000 HUF

Egyéni konzultáció / tanácsadás

Diákkedvezmény nappali tagozatos diákok részére kedvzmények

7000 HUF

Egyéni terápia

saját magával szemben felmerülő, vagy a környezetével való kapcsolatához fűződő problémák, illetve betegségek esetén javasolt. Az első találkozás alkalmával kialakítjuk az együttműködés kereteit. Kiválasztjuk az Ön problémájának, kérdéskörének leginkább megfelelő módszert / módszereket, illetve közösen meghatározzuk a terápia javasolt időtartamát, a találkozások gyakoriságát.

8000 HUF

Egyéni terápia

Diákkedvezmény nappali tagozatos diákok részére kedvzmények

7000 HUF

Kiscsoportos foglalkozás

5-10 fő számára tartott foglalkozások, adott témakörök szerint (pl. autogén tréning, prezentációs készségek fejlesztése, stresszkezelő képességek erősítése, konfliktuskezelési képességek fejlesztése, önismeret fejlesztése, stb.). A csoportok körülbelül fél évente indulnak a jelentkezők számának függvényében. A csoportülések gyakorisága, időtartama a jelentkezők igényeihez igazodva közösen kerül meghatározásra.

3500 HUF

Kiscsoportos foglalkozás

Diákkedvezmény nappali tagozatos diákok részére kedvzmények

3000 HUF

Leírás

A mai rohanó világ, a rohanó életmód, folyamatosan változó körülmények, stressz, elszemélytelenedett, felszínessé váló kapcsolatok, instabil családi háttér, munkahelyünk és a megélhetés változó nehézségei újabb és újabb kihívásai rendkívüli terheket rónak lelkünkre. Ha lelkünket problémák, gondok gyötrik, az egy ideig tűr, de egy idő után azonban, kinél rövidebb, kinél több idő eltelte után, túlterhelődik, kibillen egyensúlyából. A problémák jellegéből és milyenségéből adódik, hogy mekkora is lesz ez a "kilengés", mennyire borul fel lelki egyensúlyunk. Tekinthetjük ezt a mindennapi élet természetes velejárójának, és amennyiben rövid ideig tart, egyensúlyunk, kedélyállapotunk akár magától is visszaáll eredeti stabil állapotába. Azonban ha a ránk nehezedő nyomás, a bennünk növekvő feszültség nem szűnik, testi és lelki egészségünk is veszélybe kerül. A lelki egyensúly, belső harmónia nem jön magától, meg kell érte dolgozni! A munka olykor fájdalmas, és az önismeret koránt sem könnyű ösvényén vezet a teljesebb, egységesebb személyiség felé. Azonban a közösen végzett kemény munka meghozza gyümölcsét! Amikor Ön ezt az oldalt olvassa, Ön már megtette az első nagyon fontos lépést - felismerte, hogy probléma van, valamin változtatni kell! És ehhez a felismeréshez, a problémával való szembenézéshez bizony bátorságra van szükség! Szánjon időt magára, tegyen rendet lelkében! Ön is megérdemli! Ehhez szeretném segítségemet felajánlani. Forduljon hozzám bizalommal!

Térkép: