nyitva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 07:00 - 20:00
Kedd 07:00 - 20:00
Szerda Zárva
Csütörtök 07:00 - 20:00
Péntek Zárva
Szombat 07:00 - 13:00
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Mozgásszervi rehabilitáció

Csontkovács kezelés

Gerincbántalmak, gerincsérv, krónikus fejfájás, csípő és derékfájdalmak, isiász, váll, könyök, térd izületek, mozgásszervi problémák, nyaki problémák, izomfájdalmak és egyéb testi fájdalmak nagy hatással gyógyíthatók az általam használt manuálterápiás kezeléssel. A csontkovácsolás vagy oszteopátia a test szimmetriájának a helyreállítására való törekvés. A csontkovácsolás egy olyan, több ősi kultúrában megtalálható manuálterápia, melynek során nem csak az elmozdult csontok kerülnek a helyükre, hanem lelki, szellemi egyensúlyunk is javul. A Csontkovácsolás során a mozgásban korlátozott ízületi blokkok felszabadulnak és ezáltal helyreáll a a szervezet és a test természetes egyensúlya. Már az első kezelés után is komoly javulást érhetünk el. Az izmok és ízületek visszakerülnek eredeti helyükre és így visszaáll a test szimmetriája. A Csontkovács kezelést először egy masszázs előzi meg, hogy feltérképezzem a test állapotát és, hogy az izmok ellazuljanak. Ezáltal a manipuláció és a mobilizáció is teljesen biztonságos. A Csontkovács kezelés önmagában véve teljesen fájdalommentes. Az első alkalommal kérem hozza magával legfrissebb orvosi leleteit (ha vannak)!

5900 HUF

Kinezológiai tapas

A Kinezio Tape egy Japánban kifejlesztett, a szervezet öngyógyító folyamatait aktivizáló, kémiai hatóanyagmentes, gyors és hatékony terápiás eljárás. Hatékony manuálterápiás kezezelés mellett, hogy segítse a a csigolyák jó hejen tartását. Attól, hogy egy csigolya visszakerül az eredeti helyére azt ott is kell tartani. Ahhoz, hogy ez sikerüljön helyes tartásra van szükség ami valjuk meg sokszor elég nehéz. Folyamatossan figyelni kell a jó testtartásra és ha elengedjük magunkat márt is felvesszünk egy olyan tartást ami visszairányítjsa a csigolyáinkat rossz irányba. Kinesio tape segít megerősíteni a csogolya melletti izmokat, hogy azok a jó helyen maradjanak. Egy ragasztás akár 3-5 napig is kitart és észrevétlenül, mindenféle megeröltetés nélkül helyreállítja a szervezet egyensúját. A szalag mehanikája hesonlít a bőréhez ezért a mindennapi rutint nem gátolja. Jobb közérzetet és nagyobb teljesítőképességet biztosít.

3000 HUF

KLASTROM

„Minden, ami klastrommassage 90 percben.” Sport- és gyógymasszázs egyvelege csontkovácsolással a végén. Lazító talpmasszázs után a lábak, a hát és a karok izomblokkjait feloldva csontkovácsolással fejeződik be a kezelés. Nagyon pihentető tulajdonsága mellett segít különböző ízületi problémák megoldásában, és még a krónikus fejfájást is megszűntetheti.

10000 HUF

Sportrehabilitáció

Egy adott sérülés , húzódás kilazítása masszázzsal és kimozgatásokkal, kineso tape használatával. Meccs vagy verseny előtt mindenképp ajánlott, hogy teljesítményed a maximumon legyen és ne akadályozzanak kisebb-nagyobb sérüléseid.

4000 HUF

Leírás

Győr belvárosának szívében a Klastrom Hotel wellness részlegében várom kedves gyógyulni, regenerálódni vágyó Vendégeimet! 2006 óta foglalkozom masszázzsal és különböző kimozgatási csontkovács fogásokkal, manuálterápiás kezelésekkel. Az eltelt idő alatt a terület számos ágát igyekeztem elsajátítani. Kezelésein során a problémát gócpontjától szüntetem meg nem csak a tüneteket kezelem. Több hazai sportegyesületnek is voltam masszőre az elmúlt években, köztük NB1-ben a Győri ETO FKC-nak is. Hátfájás, derékfájás, a nyakizmok görcsei, kezelhetőek, gyógyíthatóak a masszázzsal és egyéb manuálterápiás fogásokkal. Az egészséges ember számára is rendkívül előnyös hatással bír. Energetizálja, felfrissíti a testet, tehát ha csak a jobb közérzet elérése a cél Ön akkor is jó helyen jár. Nincs két egyforma, szervezet és az igényeink is különbözőek. A masszázsterápiát akár a szakorvossal együttműködve egyénileg állítom össze figyelembe véve a páciens jelenlegi fizikai és lelki állapotát, jelenlegi és múltbéli betegségeit. Célkitűzésem, hogy folyamatos képzés és gyakorlat segítségével minél magasabb színvonalú szolgáltatásokat tudjak nyújtani kedves Vendégeim részére.

Térkép: