Te itt vagy: 

>>>>

Pro Mikológia Alapítvány

Pro Mikológia Alapítvány(Budapest, XVIII. kerület)

 


Specializációk

Szakterületek

Leírás

Projekt, amire büszkék vagyunk:

Az általános iskolákban tartott és általunk támogatott rendkívüli környezetismereti órák tartása, ahol játékos formában ismertetjük meg a gombákat a gyerekekkel. Eddig 7 településen 10 iskolában 28 osztályban 603 gyermek részére történt ilyen jellegű oktatás.

Tevékenység összefoglalása

Az Alapítvány a természetben előforduló és gyűjthető gombák mérgezési eseteinek minimalizálását és lehetőség szerinti elkerülését tűzi ki a gombaismereti (mikológiai ismereti) tudás minél szélesebb körű és minél mélyebb szintű megszerzésének elősegítésével és támogatásával elsősorban magyar nyelvű tanfolyamokon, képzéseken, rendezvényeken és eseményeken, de nem kizárólag Magyarországon. Célja ezen kívül a mikológiai tudományok támogatása, a tudományos életben résztvevők képzésének, kutatásának és munkájának elősegítése, igény esetén támogatása. Ezen kívül minden olyan mikológiával kapcsolatos ismeretterjesztés, ami a gombaismereti tudást segíti elő ismeretterjesztésen, oktatáson, kiadványok megjelentetésén keresztül. Cél: Mindenki ismerje meg a gyilkos galócát!

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

Elsősorban az anyagi támogatást tudjuk legsokoldalúbban felhasználni, de bármilyen felajánlást örömmel fogadunk (pl.: nyomdai kapacitás, terem előadásokhoz).

Szervezet neve: Pro Mikológia Alapítvány
Adószám: 18521171-1-42
Bankszámlaszám: 11718000-29904642-00000000
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
Cím: 1142 Budapest, Ungvár u. 43.
Weboldal: http://www.promikologia.hu/, http://www.gombalap.hu/

Térkép:

Képek: