Te itt vagy: 

>>>

Para-Fitt SportEgyesület

Para-Fitt SportEgyesület(Budapest)

 


Specializációk

Szakterületek

Leírás

"Projekt, amire büszkék vagyunk:

Folyamatosan indítunk új projekteket, hogy mindig érjék új impulzusok, kihívások a tanítványainkat. 2016-ban integrált városi bóklászókat : kulturális sétákat indítottunk. Ezek nyilvános eseményként, ingyenesen kerültek meghirdetésre. Ebből alakult ki a Petőfi Irodalmi Múzeummal közösen egy kéthavonta megrendezésre kerülő integrált tematikus kulturális program,ami szintén ingyenes. A múzeum teret nyit programjain keresztül a be- és az elfogadásnak. Jelenleg ennek a múzeumpedagógiai programnak szeretnék egy nemzetközi konferencia keretein belül a továbbfejlesztésére, bevonva más európai NGO-kat és múzeumokat.

Tevékenység összefoglalása

Egyesületünk 15 éve foglalkozik értelmileg és halmozottan sérült gyerekekkel fiatalokkal. Kezdetben csak sportfoglalkozásokat tartottunk, ami mára kibővült informális oktatással és egyéb szabadidős programokkal, a családjaink mentális gondozásával is.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

Nagyon örülnénk egy megfizethető áru bérleménynek, amit akár fel is újítanánk. Számunkra évek óta a legnagyobb gond, hogy nincs olyan állandó közösségi helyünk, ahol találkozhatunk, foglalkozásokat tarthatunk, ahova az élelmiszerosztást szervezhetjük, ahol a születésnapokat ünnepelhetjük. Az önkormányzati ingatlanok piaci áron történő bérlése számunkra nem opció.

Szervezet neve: Para-Fitt SportEgyesület
Adószám:18175330-1-42
Bankszámlaszám: 16200113-18514261
Számlavezető bank: Magnetbank
Cím: 1081 Budapest, Fiumei út 21-23.
Weboldal: www.para-fitt.hu"

Térkép:

Képek: