Te itt vagy: 

>>>

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány(Babócsa)

 


Specializációk

Szakterületek

Leírás

Projekt, amire büszkék vagyunk:

A Szerencsejáték Zrt 2015-ben Alapítványunkat támogatta a Boldog Karácsonyt! sorsjegyének kiadásával. 5,4 M Ft-ot kaptak ezáltal tőlük rajtunk keresztül a leukémiás gyermekek, illetve felnőtt betegek! Ez több otthoni fél steril szobának a kialakítását tette lehetővé, ezen felül több családnak tudtuk biztosítani a téli hidegekben az otthon melegét tüzelő vásárlással, illetve az év végén sok-sok kis gyerek szájacska tudott felfelé gördülni, amikor megvalósítottuk álmaikat, egy-egy hőn áhított játék megvásárlásával.

Tevékenység összefoglalása

Alapítványunk leukémiás gyermekeket, illetve rosszindulatú vérképzőszervi, avagy csontvelő-transzplantált betegeket támogat. Részükre pénzbeli, illetve tárgyi támogatást eszközölünk, nagy figyelmet fordítva az otthoni megfelelő higiénés körülmények meglétére! Nagyon fontos, hogy a beteg otthon egy olyan közegbe kerüljön haza, ahol a lehető legkisebbre van csökkentve a fertőzésveszély, hogy a sikeres beültetés, avagy a kemoterápiás kezelések után ne lépjen fel semmilyen életet veszélyeztető körülmény. Az ő immuncsökkent állapotukban ez nagyon fontos.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

Szívesen fogadunk bármilyen felajánlást, legyen szó kisebb-nagyobb pénzbeli adományról, avagy tárgyi felajánlásról. A cégeknek természetesen támogatásukról adományigazolást állítunk ki a jogszabályoknak megfelelően az adójóváíráshoz. Munkánkat lehet segíteni egy akár egy 250.- Ft-os emelt díjas hívással, vagy SMS üzenet küldéssel is. A támogatókat, amennyiben partnerek ebben, szívesen összekötjük a támogatott családdal, így a beteg meg tudja köszönni a segítséget, másrészről pedig, amit fontosnak gondolunk, a támogató is meg tud így bizonyosodni támogatása célba éréséről!

Szervezet neve: Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Adószám:18142842-1-14
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000
Számlavezető bank: Országos Takarék Pénztár
Cím: 7584 Babócsa, Rinya utca 93.
Weboldal: www.tegyunkleukemia.hu

Térkép:

Képek: