Dr. Schwanner Gábor(Balatonvilágos)

zárva


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod Dr. Schwanner Gábor közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 10:00 - 14:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 14:00 - 18:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 14:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Pszichológia

Addiktológiai konzultáció

Elsősorban alkohol- és gyógyszerfüggés esetén egyszerre van szükség a \"függés\" direkt kezelésére (alkoholfüggés esetén átmeneti gyógyszeres rásegítéssel, gyógyszerfüggés esetén a gyógyszer fokozatos, tervszerű elhagyásával), önsegítő szervezetekbe (AA, NA) való betagozódásra, illetve pszichoterápiás segítségre.

500000 HUF

Családterápiás konzultáció

Egy családtag pszichés problémája gyakran a család működéséből, egymással való rossz kommunikációjából fakad, ezért ilyenkor az egész családot be kell vonni a beszélgetésbe, terápiába. Nagyon intenzív érzelmi \"munka\" zajlik, mely jó esetben megnyugváshoz, egymás jobb megértéséhez, segítségéhez vezet, miáltal a \"problémás\" családtag pszichés betegsége is javul illetve rendeződik.

60000 HUF

Egyéni pszichoterápia

Olyan beszélgetés, mely a problémát kiváltó okok megtalálása révén nagy érzelmi felszabadulást, megnyugvást hoz, miközben új probléma megoldó módokat is segít elsajátítani. Ez egy folyamat, mely általában több hónapig tart.

250000 HUF

Gyógyszeres terápia

A pszichés problémákat (szorongás, alvászavar, hangulatzavar, pszichotikus [zavart] állapotok, stb.) alapvetően pszichiátriai gyógyszerek segítségével csökkentjük, esetenként szüntetjük meg. Ilyenkor is hasznos, ha pszichoterápiás beszélgetéssel egészítjük ki a kezelést.

250000 HUF

Mindfulness meditáció

A modern pszichológia robbanásszerű gyorsasággal terjedő új irányzata, mely során a szorongást és más pszichés problémákat okozó tényezőket, gondolatokat egy új szemlélettel és a meditáció direkt megnyugtató hatásával iktatjuk ki fokozatosan.

25000 HUF

Párterápiás konzultáció

Párkapcsolati válság esetén a terápiás beszélgetésbe mindkét felet szükséges bevonni, és a kapcsolati krízis kialakulásáért a saját részvételt átbeszélni úgy, hogy közben a megoldásokat is körvonalazzul.

60000 HUF

Leírás

A Balaton közelében, nyugodt környezetben, elsősorban pszichoterápiás megközelítéssel beszéljük át az aktuális problémát, az előzményeket, a megoldási módokat, ha szükséges (átmeneti) gyógyszeres segítséggel, esetenként meditációt is használva a szorongás, alvászavar csökkentésére. A beszélgetésekre jó, ha minimum heti egyszer sor tud kerülni. A tartós eredmény általában több havi kezelést igényel, de megéri a befektetés, mert ennek során megnyugvás, nagyobb magabiztosság, harmonikusabb kapcsolatok, jobb probléma megoldó készség érhető el.

Térkép:

Képek: