Bende KatalinPszichológus, ... (Budapest, VI. kerület)

 


Leírás

Kapcsolati, lelki vagy munkahelyi gondja van?
Úgy érzi, hogy párja vagy családja nem érti meg?
Nem tud valakit, vagy valamit elengedni az életéből?
Várom, ha bármi bántja és egy segítő szakemberrel megosztaná. Úgy gondolom, hogy egy olyan „tükör” lehetek a konzultációs folyamatban, aki hozzásegíthetem, hogy meglássa Önmagát és a kérdéseire a választ; illetve tovább tudjon fejlődni önmaga megismerésében.
A konzultációk során legfontosabbnak a hozzám forduló személy elfogadását és a vele való együttérzést tartom. A kettőnk között kialakuló kapcsolat gyógyító erejében hiszek. A választott módszert másodlagosnak tekintem (relaxáció, meditáció, dramatikus technikák, házi feladatok).
Egyenrangú partnernek tekintem Önt, akit képesnek tartok arra, hogy maga oldja meg a problémáit. De az is lehetséges, hogy nem a problémát oldja meg, hanem önmagát oldja ki a problémából. Vagyis átalakítja, túllép - felülemelkedik rajta, és megtalálja helyét az eddigi életében. Ugyanis az ember sokkal több, mint problémák halmaza. Lehet, hogy nem is feladatunk megoldani, hanem elfogadni önmagunkat és másképp látni a helyzetünket.
Nyitott vagyok spirituális, önmagunkon túlmutató kérdések iránt is.
2002-ben végeztem az ELTE pszichológia tanácsadás szakirányán. Azóta foglalkozom emberekkel egyéni-, pár- és családkonzultáció keretében.
Úgy érzem megtaláltam a hivatásom.

Térkép:

Képek: