Du bist da: 

>>>>

S.O.S. Krízis Alapítvány

S.O.S. Krízis Alapítvány(Budapest, IV. kreis)

 


Spezialisierungen

Kategorien

Beschreibung

Projekt, amire büszkék vagyunk:

Az elmúlt két évben kiemelt projektünk - forrás hiányában - nem volt. De volt sok apró, amik közül a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy minden évben 30, halmozottan hátrányos helyzetű gyereket elviszünk táborozni, ahol egy hétig kicsit gondtalanabb, felhőtlenebb az életük, mint az év összes többi napján. Azok a családok, akikkel mi dolgozunk, nemhogy egy nyaralást, de egy margitszigeti sétát se nagyon engedhetnek meg maguknak, mert minden pénzüket aprólékosan be kell osszák. Táborainkban a gyerekek lelkes és elhivatott munkatársainkkal kikapcsolódhatnak, játszhatnak és tanulhatnak egyszerre. Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy aki egyszer velünk táborozott, az következő évben is jönni akar hozzánk, s a táborban épített gyerekközösségek a hazaút után is tartósak maradnak.

Tevékenység összefoglalása

zervezetünk 1996 óta dolgozik a gyermekvédelem területén, családok átmeneti otthona szolgáltatást nyújtva olyan, kiskorú gyermeket nevelő családoknak, akik szociális krízishelyzet vagy bántalmazás miatt elveszítették otthonukat. Jelenleg három intézményt működtetünk, egyidejűleg 118 fő ellátását tudjuk biztosítani. 2005 óta krízisközpontként is működünk, professzionális eszközökkel mentjük és segítjük a családon belüli erőszak áldozatait.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

Elsősorban célzott vagy szabadon felhasználható anyagi támogatás lenne a legfontosabb, olyan költségek fedezésére, melyre nincs forrásunk. Emellett szívesen fogadunk pro-bono szakértői támogatást is.

Szervezet neve: S.O.S. Krízis Alapítvány
Adószám:18083646-1-41
Bankszámlaszám: 10700457-42326603-51100005
Számlavezető bank: CIB Bank Zrt.
Cím: 1047 Budapest, Perényi Zsigmond utca 39.
Weboldal: www.soskrizis.hu

Karte:

Bilder: