Kiváló Rendelő program

A Kiváló Rendelő program a Doklist.com szolgáltatása, amellyel a rendelők szolgáltatásainak megbízhatóságát, hitelességét kívánjuk javítani. A programunkra jelentkező rendelők szolgáltatásait igénybevevők - röviddel a szolgáltatás igénybevételét követően - egy kérdőívben értékelhetik a rendelő szolgáltatásait. A kérdőívek eredményei alapján, a legalább 4.5 értékelést elérő rendelőket megkülönböztető logóval látjuk el, és a Doklist.com Kiváló Rendelőjévé válnak.

Az elismerés igazán hiteles képet ad a rendelők minőségéről, miután csak a rendelők szolgáltatásai ténylegesen igénybevevők véleménye alapján érdemelhető ki.

A Kiváló Rendelő program arra szolgál, hogy tanácsot adjon a felhasználóknak, hol érdemes szolgáltatást igénybevenniük!

Mi a szándékunk a programmal?

Néhány helyen olvashatunk az Interneten rendelők és azok szolgáltatásai értékeléséről. Ezek eredetével sokszor nem vagyunk tisztában, érthetően attól tartunk, hogy a pozitív kritikát a rendelő saját magáról alkotta, míg a negatív vélemény sokszor az adott rendelő konkurenciájától származhat. Ezek az értékelések tehát nem adnak korrekt képet a rendelőkről. Hiteles képet arról, hogy hol érdemes, hol éri meg szolgáltatást igénybevenni, csak a tényleges vendégektől kaphatunk. Ezért indult el a Doklist.com Kiváló Rendelő program szolgáltatása.

Hogyan működik?

A Kiváló Rendelő program keretében csak azokat a felhasználókat keressük fel, akik valóban vendégek voltak az adott rendelőben. Ez egy kérdőív kitöltésével történik, amelyet 1 nappal a szolgáltatás igénybevétele után kapnak meg a vendégek. A cél tehát objektív és megbízható véleményt szerezni a rendelő szolgáltatásaival és minőségével kapcsolatban. A szolgáltatás partnereink számára teljesen ingyenes! Igénylése és aktiválása néhány percig tart, a többi része pedig teljesen automatizált.

Hogyan lehet az Ön rendelője Kiváló Rendelő?

  • Jelentkezzen szolgáltatásunkra a rendelő aloldalon
  • Rögzítse utólag a kezeléseket vagy aktiválja az online marketing és adminisztrációs szolgáltatásunkat
  • Szolgálja ki vendégeit
  • 1 nappal a szolgáltatás igénybevétele után kérdőívet küldünk ki vendégének
  • Érjen el legalább havi 10 pozitív értékelést
  • Tartozzon a Kiváló Rendelők közé