Dr. Kiss Eszter ÁgnesFogorvos, ... (Budapest, XV. kerület)

 


Leírás

Külföldi munkája mellett több továbbképzésen vett részt, nagyrészt esztétikai fogászat témakörében. Úgy tervezi, hogy az itt megszerzett tapasztalatokat mostantól ismét Magyarországon hasznosítja.

Diplomáját 2000-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte summa cum laude eredménnyel, majd 2002-ben ugyanitt kitűnő eredménnyel szakvizsgázott.

Magánpraxisát, egy kicsi, barátságos rendelőt 2003-ban alapította. A rendelőben a kezelések oldott, családias légkörben zajlanak, rugalmas időbeosztással, a lehető leggondosabb odafigyelés és precizitás mellett.

Fontosnak tartja a páciensek őszinte, személyre szabott és közérthető tájékoztatását a kezelési lehetőségekről és a közös, átgondolt döntéseken alapuló tervezést.

Kiemelt szakmai érdeklődési köre a minimál-invazív (azaz a lehető legkisebb beavatkozással illetve foganyag-veszteséggel járó) és esztétikai fogászat, a kíméletes és hatékony fogfehérítés. Az évek során stabil szakmai együttműködést alakított ki olyan specialista szakorvosokkal, akiknek precíz és korrekt munkája a fogászat más területein (pl. szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat) is segíti pácienseim gyógyulását.

Térkép:

Képek: