Dr. Füle LajosNőgyógyász, ... (Nagykanizsa)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

9.6



Nagykanizsa - 2019.02.01.

Nagyobb váró

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, a rendelőben hosszú volt a várakozási idő, több mint 45 perc alatt kerültem sorra.

A részletes vizsgálat kb. 10 percig tartott, aztán az orvos tisztán, jól érthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat éppen hogy csak érezhető fájdalmat tapasztaltam. Az orvos szerintem rendkívül segítőkész, körültekintő és elképesztően felkészült.

Az ár-érték arány szuper.

Emberséges: 10/10
Szakmai felkészültség: 10/10
Ajánlanám: Igen!

CYTOLOGIA VIZSGÁLAT

10



Nagykanizsa - 2019.01.19.

Barátságos, kedves ,

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, ezután közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A véleményem az orvosról, hogy rendkívül rendes, pontos és elképesztően felkészült.

Az ár-érték aránnyal teljesen elégedett vagyok.

Emberséges: 10/10
Lelkiismeretes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ÉVES RÁKSZŰRÉS VIZSGÁLAT

4.3



Nagykanizsa - 2019.01.11.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

Az nagyjából alapos vizsgálat kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, aztán az orvos nehezen felfoghatóan tájékoztatott, de egyáltalán nem nyugtatott meg.

A vizsgálat szinte teljesen fájdalommentes volt. Az orvos mogorva, hanyag és felkészületlen volt.

Az ár-érték aránnyal nem vagyok teljesen elégedett.

Aprólékos: 8/10
Szakmai felkészültség: 2/10
Ajánlanám: Igen!

TERHESSÉG MEGÁLLAPÍTÁSA VIZSGÁLAT

10



Nagykanizsa - 2019.01.11.

Kedves volt

Nem tudom

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben fél óránál kevesebbet kell várnom.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely 15 percnél rövidebb ideig tartott, ezt követően közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy bámulatosan jó modorú, precíz és profi szakember.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Precízitás: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

TERHESGONDOZÁS VIZSGÁLAT

10



Nagykanizsa - 2018.12.07.

Minden rendben volt összességében.

Nincs ilyen!

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kicsivel több, mint 5 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Figyelmes: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!