Inspirál-OM Központ(Budapest, XI. kerület)

 


Aura-Soma konzultáció

A lényeg, hogy a belső középpontunkra hangolódva választunk 4 üveget a 111 színes üvegből, és ezek a palackok megmutatják, hogy mit üzen a lélek. A színeket ösztönösen választjuk, tudat alatt. Azt is mondhatjuk, hogy magasabb rendű énünk választja ki, hogy mire van szükségünk, hogy melyek azok a színek, amik támogatnak minket problémáink megoldásában. A választást egy konzultáció követi. A kliens és a konzulens együttműködése révén a színek elkezdenek beszélni hozzánk. Kibomlik előttünk életünk története. A konzulens segít minket abban, hogy a palackok jelentését megértsük. Ezáltal mélyebb ismeretekre tehetünk szert múltbeli kihívásainkkal kapcsolatosan, és nem utolsó sorban tudatosíthatjuk az élet által felkínált lehetőségeket. A cél, hogy elkezdjünk tapasztalatokat szerezni önmagunkról, hogy visszataláljunk a belső béke érzéséhez, miközben szembesülünk szenvedéseink valódi okaival. Az aura-soma feltárja előttünk a tudást, a megtapasztalásra való lehetőséget. Ha békében élünk magunkkal, a természettel, nagyobb esélyünk lesz arra, hogy élvezzük az életet és észrevegyük a kihívásokban rejlő lehetőségeket. Az aura-soma palackokba rejlő fény segít abban, hogy elkezdjük letisztázni magunkban a régmúlt dolgokat, ezáltal támogatnak minket a testi-lelki gyógyulás elérésében. Az aura-soma mottója: Te vagy a szín, amit választasz, ami tükrözi a lelked szükségletét.”

10000 HUF

Hangmasszázs hangtálakkal

A hangmasszázs több ezer éves ázsiai gyógyító módszer. Európai elterjedése Peter Hess német fizikus nevéhez fűződik. A hangmasszázs hatása a szervezetünkre azon alapszik, hogy a testünk 70%-a víz. A víz felveszi a hangtálak által keltett rezgést és így végig halad az egész testen és kifejti jótékony hatását. Masaru Emoto japán tudós évekkel ezelőtti kísérletei bebizonyították, hogy a víz információvevő és hordozó. A testünkben lévő víz- szavak, hangok, zenék- által keltett rezgésre reagál. Minél lágyabb zenét, minél szebb szavakat használunk, testünknek annál kellemesebb érzete lesz. Jobban el tudunk lazulni, pihenni.

5000 HUF

Kineziológia

Korai tapasztalataink kihatnak az élethez való hozzáállásunkra, életszemléletünkre, viselkedésünkre. Táplálkozási, életvitelbeli, anyagi, családi és társadalmi viszonyaink meghatározzák az egészhez, az egészséghez való viszonyunkat. Gyermekként gondoskodásra és törődésre vágytunk, támogatásra és elismerésre volt szükségünk ahhoz, hogy érett, kiteljesedett egyénként éljük az életet. De nem minden élet kiteljesedett és nem is mindenkinek volt lehetősége harmonikus támogató családban élni. Bármi is a mi egyéni történetünk, szükségünk van arra, hogy feldolgozzuk múltbeli emlékeinket, lelki problémáinkat. Elménk és testünk szoros együttműködésben munkálkodik jólétünk érdekében. Szervezetünk igyekszik harmonikus egyensúlyt fenntartani önmagán belül és a környezetével egyaránt. Ha nem tudjuk megemészteni, feldolgozni gyermekkori sérelmeinket, továbbvisszük őket. Ezáltal sokszor előfordul, hogy újra és újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat, mert nem tanulunk a múlt tapasztalataiból. Ha az élet egyes területein, vagy több területen is küzdünk, annak az lesz a következménye, hogy kimerülünk, majd megbetegszünk. A biztos alapok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy meg tudjunk küzdeni az élet által ránk mért kihívásokkal. A nehéznek tűnő feladatok is megoldhatók, ha feldolgozzuk a tudatunk mélyén szunnyadó félelmet, bizonytalanságot, és elkezdünk hinni önmagunkban és képességeinkben. Abban, hogy képesek vagyunk megoldani a problémáinkat ahelyett, hogy görgetjük őket magunk előtt.

10000 HUF

Talpmasszázs és reflexológia

A reflexológia lényege, hogy a talpon lévő zónák, pontok nyomása által keletkezett ingerek az agyba, majd onnan a megfelelő szervhez jutnak. Egy időben történik változás a központi idegrendszerben, a vegetatív idegrendszerben, és a szervekben. Beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. A talpon lévő 70 000 idegvégződést stimulálva hatunk a vérkeringésre, az idegrendszerre, a hormonrendszerre és az összes többi belső szervre, szervrendszerre. A terápia segíti a salakanyagok kiválasztását, a méregtelenítő folyamatokat, oldja az izomfeszültséget, és csökkenti a stressz negatív hatásait. A talpon lévő elváltozások már jóval a betegség fizikai szinten való megjelenése előtt jelez. Harmóniát teremt a szervezet működésében, beindítja az öngyógyító folyamatokat, biztosítja a szabad energia áramlását az energia csatornákon keresztül. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, fájdalmat csillapít, gyulladást csökkent.

4500 HUF

Leírás

Az InSpirál-OM Csoport akkor jött létre, amikor néhányan eldöntöttük, hogy többre vagyunk képesek egy csoport részeként, mint magányos farkasként. Ha együttműködünk, és összeadjuk tudásunkat és tapasztalatainkat egy közös ügy szolgálatáért, képessé válunk arra, hogy változást gerjesszünk saját életünkben, sőt a környezetünkében is. Azóta rengeteg átalakuláson mentünk keresztül, megtapasztaltuk a közös munka örömeit és viszontagságait, és megerősödve indulunk most tovább.Számos természetgyógyászati, földközeli tudományból kiindulva végezzük tevékenységünket. Bízunk küldetésünkben és az emberekben, hogy egyenként ébrednek és ők is azt mondják. Inspirálom a változást. Inspirálom magam, szeretteimet. Inspirálom egész környezetemet, ezáltal jobb és boldogabb hellyé alakítom a világot. Egy folyamatban vagyunk, és hiszünk abban, hogy erőnk képes arra, hogy inspiráljon másokat. Lelkesedésünk töretlen, és közös célunk, örök fejlődésre ihlet bennünket… Gyere és cselekedj kreatívan, használd a teremtő erődet és újítsd meg az életed!!

Térkép: