Te itt vagy: 

>>>

Együtt Közösen Egymásért Egyesület

Együtt Közösen Egymásért Egyesület(Bátonyterenye)

 


Specializációk

Szakterületek

Leírás

Projekt, amire büszkék vagyunk:

Az Együtt Közösen Egymásért Egyesület támogatási időszak 2013.03.31 és 2014.03.30 között megvalósult tevékenysége és programjai: Egyesületünk bérelt egy Ifjúsági Közösségi teret és irodát, amelyet alacsony küszöbű klub helységként is működtett, ennek a közüzemi költségeit a pályázatából fedeztük. Több programot megvalósítottunk együttműködve több civil szervezettel. Egyesületünk az ország és a megye más településein található civil szervezetekkel is tartja és bővítette kapcsolatait. Működtettük az Önkéntes pontot, ahol a hátrányos helyzetűek, fogyatékkal élők koordinálását segítettük. Nagyon nagy támogatást nyújtott ez a pályázat egyesületünk számára, mert a támogatás jelentős mértékben hozzájárult a létre hozott közösségi tér fenntartásához.

Tevékenység összefoglalása

Az Együtt Közösen Egymásért Egyesület 2008 óta működik, és különösen Bátonyterenye területén hátrányos helyzetű gyerekek, fiatalok, nagycsaládosok, különböző fogyatékkal élők segítése, életvitelük javítása érdekében szervezünk programokat, karitatív tevékenységeket, gyermekszegénység elleni tevékenységeket folytatunk.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

Egyesület tevékenységét elő segítő minden támogatást szívesen fogadunk amely az itt élő családokat tudjuk segíteni ezzel az egyesület működését fent tudjuk tartani.

Szervezet neve: Együtt Közösen Egymásért Egyesület
Adószám:18643965-1-12
Bankszámlaszám: 10103726-62638200-01001009
Számlavezető bank: Budapest Bank Zrt
Cím: 3078 Bátonyterenye, Dobó út 108.
Weboldal: eke.eoldal.hu

Térkép:

Képek: