Dr. Habermajer LászlóGynecologist, ... (Budapest, VII. district)

 


Description

1992-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1997-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg az Uzsoki Utcai Kórház főorvosa, a Nőgyógyászati ambulancia részlegvezető szakorvosaként végez gyógyító tevékenységet. Az általános nőgyógyászati tevékenységeken kívül elsősorban várandós gondozással és szülések levezetésével foglalkozik.

Map:

Pictures:

Trusted reviews

ÁLTALÁNOS VIZSGÁLAT

8.9Budapest - 2019.02.08.

Parkoló

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 15 percen belül fogadtak.

Az közepesen alapos vizsgálat fél óránál rövidebb ideig tartott, aztán az orvos könnyen megérthetően és megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat kellemetlen volt, enyhe fájdalommal is járt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül jó modorú, fölöttébb figyelmes és felkészült szakember.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Lelkiismeretes: 10/10
Aprólékos: 8/10
Ajánlanám: Igen!

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10Budapest - 2019.01.25.

Bankkártyás fizetés

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

A tüzetes vizsgálat 15 percnél rövidebb ideig tartott, aztán az orvos közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról azt lehet mondani, hogy szerfelett segítőkész, fölöttébb figyelmes és nagy tudású szakember.

Az ár-érték arány nagyszerű.

Professzionalizmus: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT

9.9Budapest - 2019.01.09.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

A részletes vizsgálat kb. 10 percig tartott, aztán az orvos világosan, jól érthetően és biztonsgáot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos kiemelkedően segítőkész, körültekintő és nagy tudású szakember.

Az ár-érték aránnyal maradéktalanul elégedett vagyok.

Emberséges: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10Budapest - 2018.12.29.

Kozvetlenseg

Nincs

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 15 percen belül fogadtak.

A tüzetes vizsgálat kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, ezt követően az orvos tisztán, jól érthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos szerfelett segítőkész, figyelmes és szamailag felkészült.

Az ár-érték arány kiváló.

Aprólékos: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

TERHESGONDOZÁS VIZSGÁLAT

10Budapest - 2018.12.21.

Lényegre törő

Nincs ilyen

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

A tüzetes vizsgálat kevesebb, mint 60 percet vett igénybe, aztán az orvos közérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos szerintem igazán finom modorú, figyelmes és elképesztően felkészült.

Az ár-érték aránnyal mélységesen meg vagyok elégedve.

Szakmaiság: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!