Dr. Váradi JózsefGinecologo, ... (Kazincbarcika)

 


Carta geografica:

Trusted Reviews

RAKSZURES VIZSGÁLAT

9.5Kazincbarcika - 2018.11.16.

Barátságos, kedves környezet amitől az ember elis felejti hogy fogorvosnál van.

Nem tudok

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

A vizsgálat lehetett volna alaposabb, de azért figyelmesen vizsgált meg az orvos, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott, utána az orvos világosan, jól érthetően és biztonsgáot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy szerfelett finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Lelkiismeretes: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ràkszûrèd vizsgálat

92018.10.18.

tudàsa,szemèlyisège,kedvessège

szerintem tökèletes

àltalànos vizsgàlat miatt kerestem fel az orvost. Az orvos alapos, kedves és figyelmes volt. 30 perc alatt nagyon mélyrehatóan megvizsgált, majd könnyen érthetően tájékoztatott az állapotomról és teljesen megnyugtatott. A kezelés szinte teljesen fájdalommentes volt. Az orvos szakmailag teljesen felkészült és végig személyreszabottan tájékoztatott. A kezelés véglegesen megoldott a problémám Az időpontfoglalás egyszerű volt és gyorsan kaptam időpontot, majd a rendelőben 15 percnél kevesebbet kell várnom. Szakmai felkészültség: 5/5 Figyelmes: 5/5 Ajánlanám: Igen!