Você está aqui: 

>>>>>

Wellness-Természetgyógyász Központ

Wellness-Természetgyógyász Központ(Budapest, XVI. kerület)

aberto


Você só tem que pagar quando você vai para a sua consulta
É garantida que esperam por você na sua consulta
Sua nomeação for confirmada diretamente pelo Wellness-Természetgyógyász Központ

Contatos:

Horário de funcionamento

Segunda-feira 08:00 - 19:00
Terça 08:00 - 19:00
Quarta-feira 08:00 - 19:00
Quinta-feira 08:00 - 19:00
Sexta-feira 08:00 - 19:00
Sábado 08:00 - 12:00
Domingo Fechado

Especializações

Categorias

Dermatologia
Diagnostics
Medical treatment
Natural therapy

Magnético, Bemerterápia

A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy a sejtek közötti kommunikáció és az anyagcsere elektromágneses folyamatokon keresztül vezérelt. A BEMER (Bioelektromágneses Energia Reguláció) mágnesterápia a Föld mágnesességéhez hasonló, nagyon alacsony intenzitású impulzusokkal a sejtek működésének zavaraira, a sejtstruktúra károsodására van jótékony hatással. Köztudott, hogy ezek a sejtszintű anyagcserezavarok állnak minden betegség hátterében, így a terápia alkalmazása igen széleskörű. A mai felgyorsult világban a sok stressz és mozgásszegény életmód miatt, valamint az egyre több küldő környezeti ártalom hatására a szervezetben lévő szabad gyökök száma növekszik, ami a szervezet elöregedését gyorsítja. Ezzel szemben a BEMER terápia hatására kitágulnak a véredények, így javul a vérellátás a hajszálerekben és megemelkedik az oxigén parciális nyomása sejtszinten ami fokozza a sejtek anyagcseréjét, elősegítve a szervezet regenerálódását.

a partir de 1700 HUF

Os tratamentos bioenergéticos

Testünknek hét fő energiaközpontja van, amelyek az egyetemes energiák befogadására és szétszórására szolgálnak, ezeket csakráknak nevezünk. Ha valamelyik csakra energiaszintje huzamosabb időre lecsökken (tehát a hozzá kapcsolódó szerv alulműködik), a fizikai testen ez később betegség formájában jelentkezik. Mindezt megelőzhetjük a csakramasszázzsal.

a partir de 6000 HUF

Fitoterapia

A fitoterápia a gyógynövényekkel, és azok készítményeivel folytatott kezelés. Kiemelkedő jelentősége van az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés területén, illetve a közérzetzavarok, betegségek gyógyításában. Az elnevezés Henry Leclertől, egy francia orvostól származik, aki kiváló ismerője volt a gyógynövények gyógyhatásainak, s elsőként egy könyvet is megjelentetett e tárgyban századunk elején. A fitoterápia a természettudományosan orientált gyógyászat része, nem alternatív gyógyászat. Önálló vagy kiegészítő lehetőséget nyújt bizonyos akut és krónikus betegségek kezelésében, gyógyításában vagy megelőzésében, ezzel terápiás hézagokat pótol. A fitoterápia gyógyszerei az orvosi terápia részei, a klasszikus gyógyszerek kiegészítői, esetenként helyettesítői. Mivel a fitoterápia a gyógyszeres terápia része, igen gyakori, hogy a beteg egyszerre több készítményt használ. Ezért ismernünk kell az esetlegesen fellépő kölcsönhatásokat, az adagolást, a kezelés időtartamát. Már a receptúra képzésnél úgy kell összeállítani a gyógynövényeket, hogy egy időben a betegség okát is és a tünetét is megszüntessük. Ide tartozik még a méhek által készített termékek gyógyító célú hasznosítása (apiterápia) és az illóolajok külső és belső felhasználása (aromaterápia)

a partir de 3000 HUF

Acupuntura auricular

A fülön, a kézen és a talpon az összes szerv idegvégződése megtalálható. A talpon található reflexzónák a salakanyagok lerakóhelyei. Azok a méreganyagok, amelyeket a szervezet kiválasztó szervein keresztül nem tud eltávolítani, itt rakódnak le. Minél betegebb egy szerv, annál nagyobb lesz a salakanyag felhalmozódás, és minél távolabb van a zóna a beteg szervtől, annál érezhetőbb az elváltozás. Ezért alakult ki, hogy leginkább a talpat masszírozzuk.

a partir de 3500 HUF

Homeopatia

A homeopátia napjainkban világszerte elterjedt, un. „szelíd” gyógymód. Az alternatív, holisztikus gyógymódok, újabban az információs medicina körébe sorolják. A homeopátiás kezelés lényegéből adódóan individuális, „egyénre szabott” folyamat. Egy olyan lehetséges útja a gyógyulásnak, mely egyéni módon segíti a beteg szervezetet abban, hogy az saját magát a testi és lelki kiegyensúlyozottság irányába alakítsa. A betegség a tünetek összességében, a szervezet minden szintet átfogó állapotában mutatkozik meg, fejeződik ki. Ennek értelmében a beteg embert, nem pedig az egyes tüneteket kell kezelni. Az egyén számára megfelelő, vagyis homeopátiás szer hatással van az egész szervezetre, annak önszabályozó és öngyógyító folyamatait segíti elő. Ennek következtében a szervezet minden (energetikai, érzelmi, mentális, funkcionális, anyagi) szintjén pozitív változások tapasztalhatók.

a partir de 9000 HUF

Cinesiologia

Az Amerikából származó kineziológia az ősi kínai akupunktúrától kezdve a modern neurológiai kutatásokig sok módszer, felfedezés ötvözeteként jött létre. Célja a test, a lélek és a szellem harmonizálása. Hatalmas eszköztárával szelíden és hatékonyan tudja feloldani a bennünk lévő érzelmi, energetikai blokkokat.

a partir de 9000 HUF

Foot Massage, Reflexologia

A Reflexológia tapasztalatokon alapuló tudomány. A több mint 4200 éves múltra visszatekintő reflexzóna masszázst már az ősi egyiptomiak is ismerték. Lényege a szervezet öngyógyító mechanizmusának a serkentése bizonyos bőrterületek, úgynevezett reflexzónák ingerlésével. Alkalmazása igen széleskörű: egyaránt alkalmas állapotfelmérésre, gyógyításra és betegségmegelőzésre (méregtelenítésre) is. A fülön, a kézen és a talpon az összes szerv idegvégződése megtalálható. A talpon található reflexzónák a salakanyagok lerakóhelyei. Azok a méreganyagok, amelyeket a szervezet kiválasztó szervein keresztül nem tud eltávolítani, itt rakódnak le. Minél betegebb egy szerv, annál nagyobb lesz a salakanyag felhalmozódás, és minél távolabb van a zóna a beteg szervtől, annál érezhetőbb az elváltozás. Ezért alakult ki, hogy leginkább a talpat masszírozzuk.

a partir de 5500 HUF

Candida Screening

A Vegateszt experttel végzett fájdalommentes allergiavizsgálat során Magyarországon egyedülálló módon, a legkorszerűbb technológiával több mint 600 anyagról állapíthatjuk meg fél órán belül, hogy felelős-e az ismert vagy esetleg ismeretlen eredetű allergiás tünetekért. Emellett a készülék Candida-szűrésre, sav-bázis egyensúly mérésre, valamint gyógyszerek és kozmetikumok tesztelésére is alkalmas.

a partir de 4000 HUF

Voll Diagnostics

Dr. Reinhold Voll alkotta meg azt a számítógépes programot, amelynek segítségével kb. 1 óra alatt feltérképezhető az emberi szervezet energetikai helyzete. Ez a holisztikus szemléletű módszer a szervezetben készülődő betegséget már annak korai stádiumában is jelzi, amikor még nincs tünete, pozitív laboratóriumi vagy más lelete. Ezzel a korai diagnózist, sőt megelőzést teszi lehetővé.

a partir de 9000 HUF

Allergy Testing

A Vegateszt experttel végzett fájdalommentes allergiavizsgálat során Magyarországon egyedülálló módon, a legkorszerűbb technológiával több mint 600 anyagról állapíthatjuk meg fél órán belül, hogy felelős-e az ismert vagy esetleg ismeretlen eredetű allergiás tünetekért. Emellett a készülék Candida-szűrésre, sav-bázis egyensúly mérésre, valamint gyógyszerek és kozmetikumok tesztelésére is alkalmas.

a partir de 7000 HUF

Descrição

A Harmónia Wellness-Természetgyógyász Központban holisztikus szemléletű (az egész szervezetet egységként kezelő) természetes gyógymódok segítségével igyekszünk megoldást találni a testi-lelki egyensúly felbomlásából fakadó problémák (betegségek) kezelésére és megelőzésére. Ezen belül is elsősorban a betegségek kialakulásának a megelőzésére, az egészség megőrzésére helyezzük a hangsúlyt! A nyugati- és keleti orvostudományt ötvöző legmodernebb számítógépes állapotfelmérő berendezések (ES-Teck, Voll, VEGA) segítségével rendkívül részletes, személyre szabott táplálkozási- és életmód tervet tudunk összeállítani, amelynek betartásával a tapasztalatok szerint, rendszeres méregtelenítés (nyomásterápia, colon-hidroterápia) mellett, a legnagyobb kincsünk, az egészségünk könnyedén megőrizhető. A már kialakult betegségek kezelésénél a fizikai test gyógyítása (akupunktúra, reflexológia, homeopátia, BEMER) mellett nagy hangsúlyt fektetünk a lelki tényezők felderítésére és megoldására (kineziológia, csakramasszázs, lélekmasszázs) is. Ugyanis hiszünk benne, hogy minden egyes betegség kialakulásának lelki okai is vannak. Ahogy az ősi bölcsesség mondja: „Ép testben ép lélek”

Mapa:

As fotos: